De notaris in appel

De notaris in appel - H.F. van den Haak | Tiliboo-afrobeat.com

...iensten Familierecht Ondernemingsrecht Onroerend goed Schenkingen 2020 De notaris bij u thuis Op verzoek komt Appel notarissen bij u thuis ... Appel Notaris in Maarssen | De Telefoongids ... . Neem contact op met onze medewerkers voor een afspraak. → Telefoon 0226 451 441 of→ Bel mij terug. Nieuws Over ons Welkom bij Appel Notarissen. Wij zijn een team van betrokken mensen dat graag… Appels Notarissen is een modern notariskantoor aan de Stationsstraat 31 in Tilburg. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor de meest uiteenlopende notariële zaken. Of het nu gaat om de oprichting van een b ... Over ons - Appel Notarissen ... . Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor de meest uiteenlopende notariële zaken. Of het nu gaat om de oprichting van een bv, een testament, een hypotheekakte, ... 75 jaar ervaring Appel Notarissen bestaat uit een team van betrokken mensen dat graag voor u aan de slag gaat. U bent heel hartelijk welkom in ons kantoor te Obdam. De volgende medewerkers van Appel...

INFORMATIE

AUTEUR
H.F. van den Haak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De notaris in appel.pdf

OMSCHRIJVING

De notaris in appel 1e druk is een boek van H.F. van den Haak uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069167039 Vrije mededinging en marktwerking in het notariaat. Hervinden van evenwicht tussen in normen verborgen waarden van het beroep en eisen van een succesvolle bedrijfsvoering. Spanning tussen geheimhoudingsplicht en noodzakelijk effectief toezicht. Toezicht, te veel en te weinig tegelijk. Tegengaan van misbruik van notariële dienstverlening voor witwassen en terrorismefinanciering. Dit en meer kenmerkt de laatste circa twintig jaar notariële tuchtrechtspraak in laatste instantie van het Gerechtshof te Amsterdam. De auteur, H. (Harry) F. van den Haak, eerder president van het Hof tevens voorzitter van de appelkamer voor het notariaat, belicht deze rechtspraak . Hij ziet deze als spiegel van het notariaat in verandering en bron van ontwikkeling van het tuchtrecht. Hij plaatst een en ander in de zich wijzigende maatschappelijke en politieke context en waagt een blik in de nabije toekomst van de regelgeving. Dit boek mag niet ontbreken op notariskantoren en bij tuchtcolleges.

Wil je het boek lezen?De notaris in appel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.F. van den Haak. Lezen De notaris in appel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN