De laatste slag

De laatste slag - Cornelius Ryan | Tiliboo-afrobeat.com

...tste slag. Roland Kalkman. Uitgeverij 'Den Hertog', Houten ... Sekswerkers weer aan de slag: 'Missionaris wordt afgeraden ... ... . Prijs: € 13,50. ISBN: 978 90 331 2574 4. Dit boek is te koop of te bestellen bij iedere boekwinkel in Nederland Of op deze site. De laatste slag jongeren. About Author Roland Kalkman Comments Sanne. 14 ... De laatste grote slag van de oorlog in Europa wordt op haast onnavolgbare wijze in dit boek neergezet door de meester van de toegankelijke geschiedenisboeken. Ryan die ook "De langste dag" en "Een brug te ver" op zi ... bol.com | De laatste slag (ebook), Cornelius Ryan ... ... . Ryan die ook "De langste dag" en "Een brug te ver" op zijn geweten heeft, slaat keihard toe met dit meesterwerk en verwoord op genadeloze wijze het ware gezicht van oorlog. De laatste slag • Amerikanen en Duitsers vechten zij aan zij, 1945 • Stephen Harding • 9789057309700 • Oorlog, WOII, Historische roman Mei 1945 Hitler De laatste slag. Max Steen en Otto van Gelderen, vriende...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelius Ryan
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De laatste slag.pdf

OMSCHRIJVING

De aanval op Berlijn, het laatste offensief tegen het Hitlers Derde Rijk, begon op maandag 16 april 1945, om 04:00 uur. Eenentwintig dagen later eindigde de Tweede Wereldoorlog. In De laatste slag beschrijft oorlogscorrespondent Cornelius Ryan van minuut tot minuut en met veel gevoel voor sfeer en detail de strijd die de Duitsers voerden tegen de oprukkende Amerikaanse en Russische legers. Het unieke van Ryans gedegen journalistieke aanpak is dat hij honderden ooggetuigen sprak. Alle ervaringen zijn dus uit de eerste hand. Zijn boek geeft de strijd weer vanuit de wisselende perspectieven van de aanvallers en verdedigers. Ook is er aandacht voor zowel hoog- als laaggeplaatste militairen en komen ook de toenmalige inwoners van Berlijn uitgebreid aan het woord. De laatste slag is een zeer krachtig boek dat, net als Ryans De langste dag en Een brug te ver, leest als een roman. Het is nog steeds een onovertroffen relaas en is een van de absolute klassieker in de militaire geschiedschrijving. Cornelius Ryan (1920 - 1974) vloog tijdens WO2 mee met bombardementsvluchten boven Duitsland, was verslaggever van de landingen op de Normandische kust en reisde mee met George Pattons Third Army. Ryans boeken zijn wereldwijd in 20 talen vertaald.

Wil je het boek lezen?De laatste slag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelius Ryan. Lezen De laatste slag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN