Wij presenteren - De loper

Wij presenteren - De loper - Hans Böhm | Tiliboo-afrobeat.com

...senteren - De loper (Paperback). Hans Böhm, ook wel bekend als Mister Schaak, weet alles over de loper ... Wij presenteren de loper, Yochanan Afek | 9789043916349 ... ... . In Wij presenteren de loper beschrijft... Wij presenteren de loper_157x234 20131104 10:26 Pagina 2. Eerder verschenen in deze reeks: Wij presenteren… de pion, ISBN 978 90 4391 296 9 Wij presenteren… de toren, ISBN 978 90 4390 067 6 ... Hans Böhm, ook wel bekend als Mister Schaak, weet alles over de loper. In Wij presenteren de loper beschrijft hij samen met Yochanan Afek de rol van De strijdvaardige raads ... bol.com | Wij presenteren - De pion, Hans Böhm ... ... . In Wij presenteren de loper beschrijft hij samen met Yochanan Afek de rol van De strijdvaardige raadsheer in het schaakspel. Wij Presenteren: De Loper heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. Review plaatsen . Alternatieve artikelen: Smyslov on the couch, Genna Sosonko, Elk and Ruby, 2018 € 19,95. In his third ... Wij presenteren - De pion (Paperback). Internationale schaakmeesters Hans Böhm ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Böhm
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Wij presenteren - De loper.pdf

OMSCHRIJVING

Hans Böhm, ook wel bekend als Mister Schaak, weet alles over de loper. In Wij presenteren de loper beschrijft hij samen met Yochanan Afek de rol van De strijdvaardige raadsheer in het schaakspel. De serie 'Wij presenteren'... geeft alle informatie over elk schaakstuk, eerder verschenen delen over de pion, de toren en het paard. Historische achtergronden, spelsituaties, probleemstellingen, aanval en verdediging: alles is terug te vinden in deze unieke schaakreeks. Bij het boek is een praktisch afdekvel voor studie en oefening toegevoegd. Onmisbaar voor iedereen met een passie voor schaken!

Wil je het boek lezen?Wij presenteren - De loper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Böhm. Lezen Wij presenteren - De loper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN