Werkboek

Werkboek - Jana Beranová | Tiliboo-afrobeat.com

...Werkboek leven-en-dienenvergadering staat het schema en het studiemateriaal voor het wekelijkse Bijbelleesprogramma en voor een van de wekelijkse bijeenkomsten van Jehovah's Getuigen ... Werkboek Mindset - Samen werken aan een groeimindset ... . Werkboek ANS-AGS Adrenogenitaal syndroom; 01 sep 2008. Werkboek Neonatale gehoorscreening; 30 jun 2005 Verplicht: ISBN 90 5383 972 1. Werkboek Ondersteunende behandeling in de kinderoncologie; 31 mrt 2003 Verplicht: ISBN 90-5383-828-7. Werkboek Kinderradiologie; 01 nov 2000. Het werkboek gaat dieper in op het ki-fenomeen en geeft duidelijke en makkelijke oefeningen om in je dagelijks leven te integreren. Voor mij ... Werkboeken - Taal in Blokjes ... . Werkboek Kinderradiologie; 01 nov 2000. Het werkboek gaat dieper in op het ki-fenomeen en geeft duidelijke en makkelijke oefeningen om in je dagelijks leven te integreren. Voor mij heeft het eea beter gemaakt, echt een verrijking! Ik lees het boekje nog vrijwel dagelijks door en haal daar mijn energie uit door vervolgens ook wat oefeningen te doen. Het meest complete ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Jana Beranová
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het beste van Jana Beranová verzameld, inclusief dvdWerkboek bevat het beste werk van Jana Beranová in een verrassende samenstelling waarin oude en recente gedichten nieuwe verbanden aangaan. Ook de gedichten die ze als stadsdichter van Rotterdam schreef krijgen daarin een eigen plek. Haar poëzie kenmerkt zich door het zintuiglijke, de gedichten zijn beeldend en meeslepend. Werkboek leest als een boek.De dvd Aan je lippen een trompet bevat negen gedichten, voorgedragen door de auteur met trompetspel van Eric Vloeimans. De animaties zijn van Sybren Kuiper.Jana Beranová schrijft poëzie en proza. Ook maakte ze naam als vertaalster van de romans van Milan Kundera en veel Tsjechische dichters, zoals Miroslav Holub. Terugkerende thema’s in haar werk zijn het breekbare en de maatschappij. Naast de bomen en de bloemen, die we gelukkig ook hebben. Ze werkt graag samen met beeldend kunstenaars en musici. In 2008 ontving ze de Erasmusspeld voor haar inzet voor de letteren in Rotterdam, en van januari 2009 tot januari 2011 was ze stadsdichter van de havenstad.

Wil je het boek lezen?Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jana Beranová. Lezen Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN