U.47 deel 2

U.47 deel 2 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...al Dönitz brengt de U-47 onder bij zijn eigen geheime dienst om hem buiten bereik van de SS te houden ... U.47 deel 2 - - 9789463730327 | Bruna.nl ... . Er ligt al een riskante opdracht klaar voor de kust van Canada. Kapitein Prien gaat op weg, maar weet niet dat Londen hem al een stap voor is. Deel 2. De overlevende ISBN: 978-94-6373-032-7 Hardcover 48 blz. Bestel U.47 deel 2 van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd U-47 deel 2, De overlevende HC. Vaar mee met de beroemdste onderzeeboot uit de Tweede Wereldoorlog, het best bewaarde geheim van het ... U-47 deel 8, Spoken uit het verleden HC | U-47 | Dark ... ... . Vaar mee met de beroemdste onderzeeboot uit de Tweede Wereldoorlog, het best bewaarde geheim van het Derde Rijk. Dankzij de vaardigheden van kapitein Prien weet de U-47 ook de laatste helse missie te overleven en aan het noodlot… U-47 deel 2, De overlevende HC. Vaar mee met de beroemdste onderzeeboot uit d...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
U.47 deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Beleef het avontuur mee van een beroemde onderzeeër uit de Tweede Wereldoorlog, het best bewaarde geheim van het Derde Rijk. Door zijn laatste patrouille te overleven, slaagt de U-47 erin om het noodlot te verslaan. De Duitse Admiraliteit besluit het schip in dienst te stellen van een eenheid speciale strijdkrachten voor acties te land en ter zeeom zich van de overwinning op de Atlantische Oceaan te verzekeren.Deel 2. De overlevendeAcht patrouilles later is de U-47 een gevreesde Grijze Wolf aan het hoofd van een Wolfsroedel van drie duikboten, op jacht naar een konvooi. Commandant Walters en zijn Britse destroyer gunt ze geen eenvoudig succes. Zijn zoon was op de Royal Oak, hij zint op vergelding. Prien en Walters staan tegenover elkaar in een koppig gevecht met explosieve strijdmiddelen.Wie maakt als eerste de fatale fout die de ander de overwinning schenkt?

Wil je het boek lezen?U.47 deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen U.47 deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN