Man in het zadel

Man in het zadel - Paul van Hooff | Tiliboo-afrobeat.com

... het zadel (Hardcover). Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen ... MotorAvonturist - Boekrecensie - Man in het zadel - Paul ... ... . Voor velen... Man in het zadel 60.000 kilometer vrijheid . Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff (1964) doet het. Geschreven bij Man in het zadel. Paul heeft een fijne schrijfstijl van korte bondige zinnen. Door de goede omschrijving van omgeving, personen en gebeurtenissen ... Man in het zadel eBook door Paul van Hooff - 9789492037220 ... ... . Paul heeft een fijne schrijfstijl van korte bondige zinnen. Door de goede omschrijving van omgeving, personen en gebeurtenissen krijg je een prachtig denkbeeld hoe het eruit gezien moet hebben. Voor mij weer het eerste boek in jaren die ik achter elkaar heb uitgel...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Hooff
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Man in het zadel.pdf

OMSCHRIJVING

Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Onderweg slaapt hij in zijn tentje langs de weg of in spotgoedkope pensionnetjes. Hij zoekt naar goud, heeft een liaison dangereuse met een guerrilla-strijdster en volgt het spoor van Che Guevara. Van Hooff lives his dream - in een verhaal dat leest als een road novel.Maar gedurende zijn motorreis over de Amerikaanse continenten begint zijn verleden hem langzaam in te halen. Wat betekent vrijheid eigenlijk in deze tijd? Hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen. Journalist Paul van Hooff (1964) schreef onder andere voor de KRO, Haagse Post, Nieuwe Revu, Alert en de GPD-bladen, voordat hij zich toelegde op de specialismen motor- en omroepjournalistiek. Over zijn reis door de Amerikaanse continenten maakte hij reportages voor Motor Magazine, MotoPort Magazine, Humo, Revu, Rails, Onze Wereld en het AD.

Wil je het boek lezen?Man in het zadel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Hooff. Lezen Man in het zadel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN