Ki in het dagelijks leven

Ki in het dagelijks leven - K. Tohei | Tiliboo-afrobeat.com

...n eerste instantie abstracte, onzichtbare kracht van universele levensenergie en `het dagelijks leven' ... Vijf tips voor epilepsie in het dagelijks leven ... ... . Twee uitersten van leven die volgens Tohei niet los van elkaar, maar juist omwille van de kwaliteit van menselijk leven tot integratie moeten worden gebracht. Origineel, interactief en veilig. Een workshop, training of Energizer van Aiki Coaching zorgt voor verwondering, beleving en heel veel plezier. Een ervaring die de deelnemers graag doorvertellen en zich nog jaren zullen herinneren. Ki in het da ... Ki in het dagelijks leven - Koichi Tohei, Ester van Den ... ... . Een ervaring die de deelnemers graag doorvertellen en zich nog jaren zullen herinneren. Ki in het dagelijks leven Koichi Tohei video series boek bespreking Verbind je met de ki van het universum en beschik over een kracht en sterkte die altijd a... Ki in het dagelijks leven | ISBN 9789090038971 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. `ki' de in eerste instantie abstracte, on...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Tohei
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Ki in het dagelijks leven.pdf

OMSCHRIJVING

`Ki' de in eerste instantie abstracte, onzichtbare kracht van universele levensenergie en `het dagelijks leven'. Twee uitersten van leven die volgens Tohei niet los van elkaar, maar juist omwille van de kwaliteit van menselijk leven tot integratie moeten worden gebracht.Koichi Tohei demonstreert op eenvoudige wijze de praktische uitvoerbaarheid van deze natuurlijke principes.

Wil je het boek lezen?Ki in het dagelijks leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Tohei. Lezen Ki in het dagelijks leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN