Figurant in de hoofdrol

Figurant in de hoofdrol - Marco Singelenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Figurant in de Hoofdrol. Het boek leest lekker weg ... Boek over fietstocht van 31.000 km: 'Figurant in de Hoofdrol' ... . Echt leuk geschreven verhaal over de fietstocht van het noordelijkste puntje van Europa naar Kaapstad. Beschrijvingen van landschappen, de inwoners van de landen waar de schrijver doorheen fietst en zijn droge humor maken dit een fijn boek. Hallo. Ik ben Marco en ik heb een fietsreis gemaakt van de Noordkaap naar Kaapstad. Over die fietstocht heb ik het boek 'Figurant in de Hoofdrol' geschreven en op deze website kun je, zoals ik in het boek ook heb beloofd, de foto's vinden die horen bij het verhaal dat ik te vertellen heb. Geschreven bij Figurant in de hoofdrol. Het boek is pers ... Brouwershaven: van figurant tot (bijna) in de hoofdrol ... . Geschreven bij Figurant in de hoofdrol. Het boek is persoonlijk, humoristisch, informatief en spreekt tot de verbeelding. Op sommige momenten had ik het gevoel achterop te zitten en te ervaren wat de schrijver ervaart, te zien wat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Singelenberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Figurant in de hoofdrol.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben Marco en ik heb een fietsreis gemaakt. Van de Noordkaap naar Kaapstad. En nu heb ik daar een boek over geschreven.Dus, heb je zin in verhalen over wilde dieren, gebroken kabels, de ware liefde, insecten in bed, gemiste paspoortstempels, Bulgaarse bergketens, Roemeense enge mannen, kamikazetochten in Turkije, oplichting, opluchting, zwak vlees, muggen, hitte, eenzaamheid, vrijheid, gastvrijheid, Mauritaanse politieposten, Lesothaanse perzikverkoopsters, de Kerstman, voetbal, Ouagadougou, kamperen in herfstbossen, het lekkerste spiegelei ooit of in je broek poepen?Ben je benieuwd naar de filosofische inzichten die tot me zijn gekomen terwijl ik in mijn eentje over lange eenzame wegen door de woestijn reed, of naar hoe het voelt om als enige blanke eeuwig en altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan? Vind je het goed dat ik mezelf en zo af en toe ook jou een spiegel voorhoud?Wil je weten waarom ik op reis ben gegaan, hoeveel kilometer ik per dag heb gefietst, hoe vaak ik een lekke band heb gehad, wat je nou zoal mee moet nemen op een reis als deze, en aan wie je wel of niet de weg moet vragen?Ja? Dan zou je dit boek eigenlijk moeten lezen.

Wil je het boek lezen?Figurant in de hoofdrol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Singelenberg. Lezen Figurant in de hoofdrol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN