De Groenhove Methode

De Groenhove Methode - Jeanine Groeneweg | Tiliboo-afrobeat.com

...en hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... De Groenhove Methode | Jeanine Groeneweg | 9781916268517 ... ... . De Groenhove Methode. 117 likes · 1 talking about this. De Groenhove Methode is een revolutionaire manier om via kleuren de onderliggende oorzaken van allerlei problemen in levenssituaties zichtbaar... DE GROENHOVE METHODE "Hoe kleuren ons leven beïnvloeden en hoe we er, zowel mentaal als professioneel, voordeel uit halen." Van harte welkom bij de StoryLand Boekhandel. Hier bieden wij jou de mogelijk ... De Groenhove Methode - Jeanine Groeneweg - StoryLand ... ... ." Van harte welkom bij de StoryLand Boekhandel. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om onze nieuwe boeken te ontdekken en aan te kopen. De Groenhove Methode | ISBN 9781916268517 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Groenhove Methode (Hardcover). ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeanine Groeneweg
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Groenhove Methode.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een wereld vol kleuren.Bewust of onbewust maken we keuzes in de kleuren die we dragen,waar we de muren van ons huis mee schilderen of de wagen waarmee we rijden.We hebben een voorkeur voor andere kleuren als we opgewekt zijnof als we ons een beetje "down" voelen.Kleuren zeggen heel veel over onszelf en als je dat kan analyseren dan krijg je inzicht in jezelf of in anderen en kan je het beter begrijpen en eventueel bijsturen.Lees het boek De Groenhove Methode van Jeanine Groeneweg.En ontdek hoe kleuren onze persoonlijkheid beïnvloeden en uitstralen.Ontdek hoe je jezelf of andere kunt analyseren en de vele toepassingen die dit kan hebben.Bij psychische- en emotionele problemen, bij sollicitaties, overeenkomsten die we sluiten, de kennis van kleuren kan ons helpen de juiste keuzes te maken en ons leven in een betere richting te duwen.

Wil je het boek lezen?De Groenhove Methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeanine Groeneweg. Lezen De Groenhove Methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN