Kamermeisjes en soldaten

Kamermeisjes en soldaten - Arnon Grunberg | Tiliboo-afrobeat.com

... en 2009 verschenen respectievelijk het brievenboek Omdat ik u begeeren een bundeling van zijn reportages, Kamermeisjes & soldaten ... Kamermeisjes en soldaten: Arnon Grunberg onder de mensen ... ... . In 2010 en 2012 verschenen de romans Huid en Haar en De man zonder ziekte, die beide zeer goed werden ontvangen. Grunberg schrijft columns, essays, recensies, korte verhalen en reportages voor veel kranten, ... Levenskunst afkijken 'Arnon Grunberg onder de mensen', zo luidt de ondertitel van zijn bundel literaire reportages. Het is ook de enige noemer die van toepassing is op het bonte, nogal heterogene geheel dat Kamermeisjes en soldaten is. Kamermei ... Kamermeisjes en soldaten - Arnon Grunberg - 9789038890883 ... ... . Het is ook de enige noemer die van toepassing is op het bonte, nogal heterogene geheel dat Kamermeisjes en soldaten is. Kamermeisjes en soldaten. De manke gids heet Jimmy Salami. Peters Arjan 13 februari 2009, 0:00. Als romancier heeft hij een ongewoon hoge productie, maar dat Arnon Grunberg daarnaast over acti...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnon Grunberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kamermeisjes en soldaten.pdf

OMSCHRIJVING

In 2006 begon Arnon Grunberg de reportagereeks ‘Onder de mensen’, gebaseerd op Maxim Gorki’s advies aan Isaak Babel om de schrijftafel te verlaten en zich onder de mensen te begeven. Deze literair-journalistieke stukken zijn verzameld in dit boek.Grunberg werkte onder meer undercover als kamerjongen, onder het pseudoniem Anton Morsink, in een hotel in Beieren. Als een gast zijn hotelkamer verliet, stapte Morsink zijn leven binnen. In andere reportages belicht Grunberg de politieke actualiteit. Hij bezocht Guantánamo Bay en reisde naar Afghanistan en Irak om als ‘embedded’ journalist meer te weten te komen over het dagelijkse leven van de soldaten. Met dit boek plaatst Arnon Grunberg zich in de traditie van de meesters van de literaire reportage, zoals de ‘razende reporter’ Egon Erwin Kisch en Joseph Roth, vertellers die met hart en ziel over de politieke en sociale actualiteit berichtten.

Wil je het boek lezen?Kamermeisjes en soldaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnon Grunberg. Lezen Kamermeisjes en soldaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN