Je Geld Of Je Leven

Je Geld Of Je Leven - Rob Van Eeden | Tiliboo-afrobeat.com

... of je leven - het mag dan een ouder boek zijn, het is nog steeds actueel ... Netwerkmeeting & Workshop 'Je Geld Of Je Leven' by Suze ... ... . Het blijft voor iedereen belangrijk om grip te hebben op geldzaken. Dat voorkomt een hoop ellende en kan bijdragen aan een zorgeloze toekomst. Je geld of je leven Ik ben een moeder van een prachtige dochter (juli 2009) die samen met haar vriend woont. Na jaren roekeloos met geld om te zijn gegaan is vorig jaar het roer om gegaan en proberen we zo snel mogelijk uit de schulden te komen. Het gaat om bijna EUR16.000. Het doel is om dit in 3 jaar te hebben afg ... je geld of je leven - Anne van Dalen en de kunst van ... ... . Het gaat om bijna EUR16.000. Het doel is om dit in 3 jaar te hebben afgelost. Je Geld of mijn Leven Homepage Gemist Over De deelnemers Geuko van Lang. Het streefbedrag is gehaald! Dankzij u krijgt Geuko de kans om kind te zijn met een toekomst. Wij willen iedereen hartelijk bedanken! Meer informatie Evert Bloemert "Dankzij uw bijdrage heb ik het streefbedrag gehaald! Ges...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Van Eeden
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Je Geld Of Je Leven.pdf

OMSCHRIJVING

JE GELD OF JE LEVEN OP WEG NAAR FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEIDMeer groep krijgen op je financiële situatie, wie wil dat niet? Geld overhouden in plaats van leningen afbetalen. Een huis kopen, korter werken of er eerder met stoppen, een pensioenvoorziening opbouwen. Je denkt er weleens een, maar het lijkt ze onbereikbaar. Met dit boek zijn die mogelijkheden, en andere lang gekoesterde wensen, wél te realiseren. Volg de praktische DOE-HET-ZELFCURSUS, word je bewust van de rol die geld In je geven speelt, en zet de eerste stappen op weg naar FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEID. Je geld of je leven is ook een must voor iedereen die genoeg heeft van overconsumptie en die de kwaliteit van zijn leven wil verbogen.

Wil je het boek lezen?Je Geld Of Je Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Van Eeden. Lezen Je Geld Of Je Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN