Het griezel luisterboek

Het griezel luisterboek - Roald Dahl | Tiliboo-afrobeat.com

... sluip je met je vrienden weg van de groep ... LuisterBieb: luisterboeken van de online Bibliotheek ... . Dan valt de stroom uit. Kortsluiting? In elk geval wordt het pikdonker. En in dat duister sta je plotseling tegenover… de Griezelbus. Daar begint je reis door de Andere Werkelijkheid (AW), de plaats waar nachtmerries werkelijkheid worden. Griezel mee met het luisterboek van De Griezelbus 3 ... De griezels - Roald Dahl In dit luisterboek maken meneer en mevrouw griezel elkaar het leven zuur, maar dan nemen de dieren wraak.Leeftijd: 6+ Spreker(s): Jan Meng € 8,7 ... luisterboek griezels van Roald Dahl - Luisterboeken ... ... .Leeftijd: 6+ Spreker(s): Jan Meng € 8,75 Incl. btw 'Het Griezel Luisterboek' biedt bijna zes uur luisterplezier met verhalen van niemand minder dan Roald Dahl. Het is een bundeling van griezelige kinderverhalen uit zijn oeuvre. De eerste cd be...

INFORMATIE

AUTEUR
Roald Dahl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het griezel luisterboek.pdf

OMSCHRIJVING

Geen schrijver ter wereld bedacht zoveel griezelige, angstaanjagende, onuitstaanbare en fantastische figuren als Roald Dahl. Hij hield ervan zijn boeken vol te stoppen met verhalen over onuitstaanbare kinderen en nog veel irritantere volwassenen. Als iemand weet wat griezelen is, dan is het Roald Dahl wel. Hij leeft zich uit in gedetailleerde beschrijvingen vol humor. Roald Dahl neemt de ruimte om de viezigheid tot in detail te beschrijven en er dan nog een schepje bovenop te doen. En als je dacht dat sprookjes alleen voor kleine kinderen zijn, heb je het mooi mis. De echte sprookjes zijn heel wat bloediger en woester dan dat jij ze kent. Ze zijn door de beroemde vertellers alleen maar aangepast om kinderen niet bang te maken. Je bent gewaarschuwd!Het is niet zo gek dus dat kinderen over de hele wereld zijn boeken verslinden. En dat terwijl hij nooit van plan was om kinderboekenschrijver te worden! Een verzameling van de meest griezelige en bizarre verhalen uit diverse bundels van Roald Dahl.

Wil je het boek lezen?Het griezel luisterboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen Het griezel luisterboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN