Fietsen op corsica

Fietsen op corsica - Luc Oteman | Tiliboo-afrobeat.com

...lijkheden van fietsen op Corsica zijn eindeloos, we kunnen nog wel even doorgaan ... Racefietsblog rijdt: een weekje Corsica - Racefietsblog.nl ... . Hiermee hopen we je op weg te kunnen helpen en enthousiast te maken voor een fietsvakantie. Heb je ervaringen met fietsen op Corsica? Laat dan een reactie achter. Ook voor vragen kan je gebruikmaken van het reactieformulier. Voorbeeldroute Fietsen op Corsica. De kustweg tussen Calvi en Porto. Citadel van Calvi . De kronkelige kustweg tussen Calvi en Porto is zonder twijfel een van de fraaiste trajecten die op Corsica gefietst kunnen worden en bovendien tamelijk verkeersarm ondanks dat de laatste jaren de ooit zeer smalle weg steeds verder is verbreed. Waar fietsen op Corsica? Eigenlijk is het overal goed en mooi fietsen, behalve ... bol.com | Fietsen op corsica, Luc Oteman | 9789064558139 ... ... . Waar fietsen op Corsica? Eigenlijk is het overal goed en mooi fietsen, behalve op de vlakke en rechte weg langs de oostkust van Bastia naar Porto-Vecchio (te druk, te snelle auto's die vaak rakelings passeren). Aanraders voor mooie tochten: - De westkust van Ajaccio tot Bastia. De weg gaat ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Oteman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen op corsica.pdf

OMSCHRIJVING

Fietsen op Corsica is puur genieten van steeds wisselende panorama's, geurendeplanten en kronkelende, autoluwe wegen.Langs de Middellandse Zee vormen spectaculaire rotskusten en baaien metkarakteristieke Genuese verdedigingstorens en romantische vissershaventjes hetdecor. In het binnenland is fietsen een ontdekkingsreis door woeste kloven,kastanjebossen, dennenwouden en stille bergdorpjes met prachtige klokkentorens inToscaans barokke stijl.In deze fietsgids wordt in detail een netwerk van 36 trajecten beschreven dat het hele eiland omvat en in totaal zo’n 2000 km telt. De meeste nadruk ligt op de geaccidenteerde westkust en het bergachtige binnenland; fietsen op Corsica is niet voor mensen die de kleine verzetten schuwen. De trajecten sluiten aan op alle luchthavens en veerverbindingen met het vasteland en kunnen zodoende een schakel vormen in Ring 4 van het Europese Fietsweb.Ook zijn diverse dagtochten vanuit bijvoorbeeld St. Florent, Calvi, Propriano en Corteopgenomen.Alle routes zijn ingetekend op heldere kleurenkaartjes die achterin de gids het hele eiland bestrijken. Iedere routebeschrijving gaat vergezeld van eenroutetabel, een hoogteprofiel en alle praktische informatie zoals onderdak,drinkbronnen, wegkwaliteit en hoogteverschillen.Tot slot is Fietsen op Corsica ook een complete reisgids voor fietsers met eenveelheid aan informatie over natuur,keuken, historie, reliëf, klimaat en cultuur.

Wil je het boek lezen?Fietsen op corsica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Oteman. Lezen Fietsen op corsica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN