De eerste gijzelaar

De eerste gijzelaar - J.C. Rosenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...t verhaal van de eerste gijzelaar bevat meer 'actie' dan het eerste boek en het verhaal heeft mij echt overdonderd ... De eerste gijzelaar eBook by J.C. Rosenberg ... ... . Wellicht klinkt dit erg dom, maar ik heb in mijzelf liggen schelden, lachen van vreugde en frustraties geuit bij bepaalde gebeurtenissen in de verhaallijn. Dit is mij bij het lezen van een boek nog nooit overkomen. Geschreven bij De eerste gijzelaar. De eerste gijzelaar is precies wat ik ervan verwachtte. Een zeer waardige opvolger van het derde doelwit, maar dit is qua actie wel een stapje hoger. Kortom, een Joel C ... De Eerste Gijzelaar te Koop Aangeboden op Tweedehands.net ... . Een zeer waardige opvolger van het derde doelwit, maar dit is qua actie wel een stapje hoger. Kortom, een Joel C. Rosenberg in optima forma, een aanrader voor iedereen die van spannende thrillers houdt!! De eerste gijzelaar J.C. Rosenberg 9789023996811 Naam, stick...

INFORMATIE

AUTEUR
J.C. Rosenberg
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
De eerste gijzelaar.pdf

OMSCHRIJVING

‘Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.’Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld. Na een verwoestende aanslag in de Jordaanse hoofdstad Amman door terroristen van ISIS zijn de leiders van Israël en van de Palestijnen zwaargewond, ligt de koning van Jordanië op sterven en is de Amerikaanse president hoogstwaarschijnlijk ontvoerd.Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt, doet Collins alles wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Nu ISIS chemische wapens heeft, is dat belangrijker dan ooit. Dan blijkt dat de FBI hem ervan verdenkt de terroristische aanslag te hebben uitgelokt. Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid wordt.Een thriller die de actualiteit van morgen huiveringwekkend dichtbij brengt.Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Eerder verscheen in deze serie 'Het derde doelwit'. ‘Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven. … Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en rekt de spanningsboog tot de laatste zin.’ – 'Reformatorisch Dagblad' over 'Het derde doelwit'Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.www.joelrosenberg.com.

Wil je het boek lezen?De eerste gijzelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.C. Rosenberg. Lezen De eerste gijzelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN