Beelden als wegwijzer

Beelden als wegwijzer - B. Driessen | Tiliboo-afrobeat.com

... als wegwijzer (Paperback). In dit boek wordt op een duidelijke en heldere manier beschreven hoe beelden een hulpbron kunnen zijn op je ... NPA - NPA-Wegwijzer nu beschikbaar ... ... In dit boek wordt op een duidelijke en heldere manier beschreven hoe beelden een hulpbron kunnen zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkelingsweg. Het ... In Beelden als Wegwijzers van Barbara Driessen wordt op een duidelijke en heldere manier beschreven hoe beelden een hulpbron kunnen zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkelingsweg. Het is daarmee een handboek voor persoonlijke groei en een begeleider in hulpverlenende situaties. Vanuit ons dagelijks bewustzijn zi ... Beelden als wegwijzer, B. Driessen - Paperback ... ... . Het is daarmee een handboek voor persoonlijke groei en een begeleider in hulpverlenende situaties. Vanuit ons dagelijks bewustzijn zien we soms onoverbrugbare afstanden tussen onszelf en dat wat ons omringt. Beelden als wegwijzer van B. Driessen (boek, paperback, ISBN ...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Driessen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Beelden als wegwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt op een duidelijke en heldere manier beschreven hoe beelden een hulpbron kunnen zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkelingsweg. Het is daarmee een handboek voor persoonlijke groei en een begeleider in hulpverlenende situaties.Vanuit ons dagelijks bewustzijn zien we soms onoverbrugbare afstanden tussen onszelf en dat wat ons omringt. We ervaren ziel en lichaam, man en vrouw, mens en natuur, als afgescheiden van elkaar en als tegengestelden aan elkaar. Het verbeeldend bewustzijn is in staat tot het opheffen van tegenstellingen, het maakt verbindingen. Door middel van het bewust gebruikmaken van beelden kun je een brug slaan tussen gevoel en verstand, waarbij het beeld de verbindende factor is. Omgaan met beelden en verbeeldingskracht geeft speelse diepgang in je leven.In dit boek neemt de schrijfster je mee, wandelend door de beeldentuin van je geest. Deze tocht zal een inspiratiebron zijn voor allerlei persoonlijke rituelen en creatieve uitingen. Er worden daarbij veel relaties gelegd met rituelen en ceremonies uit andere oude culturen en met eigentijdse ontwikkelingen. De oefeningen in dit boek zijn zo beschreven dat ze direct in praktijk kunnen worden gebracht.Barbara Driessen is van beroep creatief therapeute. Ze is gespecialiseerd in dans, droomwerk en muziek en heeft haar eigen cursusvormen ontwikkeld, waarin het stimuleren van het creatieve en probleemoplossende vermogen centraal staat. Ze begeleidt ook individuele groei- en veranderingsprocessen. In haar werk combineert ze oude tradities, onder andere afkomstig uit het sjamanisme, met moderne inzichten en haar intuïtie.

Wil je het boek lezen?Beelden als wegwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Driessen. Lezen Beelden als wegwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN