Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde

Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde - G.R. Teisman | Tiliboo-afrobeat.com

...fskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde 1e druk is een boek van G ... Jongensdromen Download PDF ePUB ... .R. Teisman uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052614045 Moderne, complexe samenlevingen balanceren op de grens van chaos en orde. Er is behoefte aan orde, maar tegelijkertijd bestaat er weerstand tegen een overdosis aan regels en ... U vindt Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde in PDF, ePUB, MOBI. Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde 1e druk is een bo ... Bureau ISBN - J. Theeuwes ... . Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde 1e druk is een boek van G.R. Teisman uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052614045 Moderne, complexe samenlevingen balanceren op de grens van chaos en ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie e...

INFORMATIE

AUTEUR
G.R. Teisman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde.pdf

OMSCHRIJVING

Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde 1e druk is een boek van G.R. Teisman uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052614045 Moderne, complexe samenlevingen balanceren op de grens van chaos en orde. Er is behoefte aan orde, maar tegelijkertijd bestaat er weerstand tegen een overdosis aan regels en wetten. Er is behoefte aan innovatie, maar ook angst voor ongewenste ontwikkelingen. De leidinggevende in de complexe samenleving die orde nastreeft, loopt het risico een verstard systeem te cre ren. De leidinggevende die slechts oog heeft voor ontwikkeling en innovatie, zorgt mogelijk voor vluchtige oplossingen. Publiek management op de grens van chaos en orde onderscheidt deze twee typen leidinggevenden, kort gezegd de ordezoeker en de ontwikkelaar, en laat vervolgens zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk dat complexe samenlevingen vragen om een evenwichtige combinatie van en interactie tussen beide vormen van leiderschap.Het boek behoort tot de reeks Bedrijfskundige Signalementen.DoelgroepDit boek is geschreven voor professionals die de publieke zaak zijn toegedaan en de hedendaagse complexiteit beter willen begrijpen en managen.

Wil je het boek lezen?Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.R. Teisman. Lezen Bedrijfskundige signalementen - Publiek management op de grens van chaos en orde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN