Titan kan niet slapen

Titan kan niet slapen - C.D. Andriesse | Tiliboo-afrobeat.com

...kan niet slapen (Paperback). Christiaan Huygens wordt beschouwd als een van de grootste genieën van ons land ... Trucje om in 1 minuut in slaap te vallen | Slaapinfo.nl ... . Maar als hij al niet verward wordt... Titan kan niet slapen een biografie van Christiaan Huygens. C.D. Andriesse. Productomschrijving. ... Maar als hij al niet verward wordt met zijn vader Constantijn, de dichter, dan weet men als regel alleen van hem dat hij het slingeruurwerk heeft uitgevonden. Titan kan niet slapen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Titan kan niet slapen PDF te downlo ... Titan kan niet slapen PDF Online ... . Titan kan niet slapen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Titan kan niet slapen PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Titan kan niet slapen. C.D. AndriesseTitan kan niet slapenEen biografie van Christiaan HuygensChristiaan Huygens wordt beschouwd a...

INFORMATIE

AUTEUR
C.D. Andriesse
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Titan kan niet slapen.pdf

OMSCHRIJVING

C.D. AndriesseTitan kan niet slapenEen biografie van Christiaan HuygensChristiaan Huygens wordt beschouwd als een van degrootste genieën van ons land. Maar als hij al niet verwardwordt met zijn vader Constantijn, de dichter, dan weetmen als regel alleen van hem dat hij het slingeruurwerkheeft uitgevonden. Zijn betekenis voor de wetenschap énde cultuur van de zeventiende eeuw is echter veel grotergeweest dan die klok. Slechts weinig mensen kennen enkelefacetten van zijn schitterende werk, dat vreemd lijkt af testeken tegen de duisterheden in zijn persoon.In deze biografi e wordt het werk in het leven geplaatst. Hetis een boek over wetenschap in de zeventiende eeuw waarbijook mannen als Descartes, Pascal, Newton en Leibniz aanhet woord komen en Huygens’ grootste ontdekkingen– de botsingswetten, de versnelling als een kracht en dekinematica van het licht – worden uitgediept.Maar het is ook een boek over een onwaarschijnlijk rijkleven, dat op de rand van onmacht balanceerde. Het gaatover muziek, er staan brieven in aan vrouwen en ministers,en – onvermijdelijk met zo’n vader – gedichten. Wie ziet datgedichten en formules als het ware elkaars spiegelbeeldenzijn, krijgt ook zicht op die uitzonderlijke schepping dernatuur: Christiaan Huygens.

Wil je het boek lezen?Titan kan niet slapen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.D. Andriesse. Lezen Titan kan niet slapen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN