Mobiele communicatie

Mobiele communicatie - J. Schiller | Tiliboo-afrobeat.com

...ad 'Nota mobiele communicatie' PDF document | 34 pagina's | 489 kB ... Mobiele Communicatie | Defero CS ... . Rapport | 11-06-2019 Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Mobiele communicatie inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Mobiele communicatie en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct ... Moderne vormen van telecommunicatie zijn: (mobiele) telefoon, ... Mobiele communicatie altijd en overal via de satelliet | TNO ... ... Moderne vormen van telecommunicatie zijn: (mobiele) telefoon, radio, televisie en internet.Een oudere vorm is telegrafie.Experimenten om te communiceren op afstand zijn zeer oud (vuur, rooksignalen, heliograaf, de optisch-mechanische telegrafie ontwikkeld door Claude Chappe in Frankrijk vanaf 1793 enz.). De overdracht van informatie vindt via elektromagnetische weg plaat...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Schiller
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mobiele communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

De markt van mobiele communicatie is nog altijd het snelst groeiende segment van de wereldwijde computer- en communicatiemarkt. Jochen Schiller behandelt in zijn boek Mobiele communicatie uitgebreid de huidige stand van zaken in de technologie en het onderzoek van mobiele communicatie, en schetst daarnaast een gedetailleerde achtergrond van het vakgebied. In het boek worden alle belangrijke aspecten van mobiele en draadloze communicatie besproken, van signalen en toegangsprotocollen tot beveiliging en de eisen die applicaties stellen. De nadruk ligt hierbij op de overdracht van digitale data. Schiller illustreert de theorie met vele voorbeelden en maakt gebruik van diverse didactische hulpmiddelen, waardoor het boek zeer geschikt is voor zelfstudie en gebruik in het hoger onderwijs.

Wil je het boek lezen?Mobiele communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Schiller. Lezen Mobiele communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN