Met het oog op de toekomst

Met het oog op de toekomst - Peter Drucker | Tiliboo-afrobeat.com

... oog op de toekomst is een boek van Pool, A ... Met het oog op de toekomst | 09 | Landmacht ... . Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Samenvatting Met het oog op de toekomst A. Pool - Beroepscompetenties. Beroepscompetenties van hbo-verpleegkundigen. Universiteit / hogeschool. Hanzehogeschool Groningen. Vak. Algemene Gezondheidszorg. Titel van ... bol.com | Met het oog op de toekomst | 9789050508827 | Boeken ... . Vak. Algemene Gezondheidszorg. Titel van het boek Met het Oog op de Toekomst; Auteur. Aart Pool; J.G.M. Keesom. Geüpload door. Ezrah De Graaf. Academisch jaar. 2013/2014 Met het oog op de toekomst (Paperback). Over welke vaardigheden beschikken verpleegkundigen die zijn afgestudeerd aan de hbo-verpleegkunde? Welke... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'met het oog op', met toelicht...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Drucker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Met het oog op de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

Met het oog op de toekomst 1e druk is een boek van Peter Drucker uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789071542640 Peter Drucker wordt beschouwd als de meest invloedrijke managementdenker van onze tijd. Dit boek bundelt zijn beste artikelen uit de periode 1986-1991 die elk een van de facetten van de wereld van de manager belichten. Daarbij is Druckers doel tweeledig. Ten eerste om managers die volledig in beslag genomen worden door hun eigen werk en hun onderneming, meer begrip bij te brengen voor de snel veranderende wereld waarin ze werken en waarin ze resultaten moeten behalen. Ten tweede om ze tot actie aan te zetten en om ze de middelen aan reiken om die actie doel te laten treffen. Het boek biedt analyses over de nieuwste managementconcepten en de altijd bewegende vorm van organisatie.

Wil je het boek lezen?Met het oog op de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Drucker. Lezen Met het oog op de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN