ICCI 2014-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME

ICCI 2014-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME - O. Baeten | Tiliboo-afrobeat.com

...14-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME (Hardcover) ... PDF Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat - doc.icci.be ... . Over het boekDit boek verzamelt alle teksten en werkzaamheden in... ICCI Overname en overdracht van kmo's. De toegevoegde waarde van het due diligence onderzoek - Transmission et reprise de PME. La valeur ajoutée de processus de due diligence (Reeks ICCI 2014-2) ISBN: 9789046607305 Aantal Pagina's: 128 ICCI. Overname en overdracht van kmo's. De Transmission et reprise de PME de toegevoegde waarde van het due diligen ... Bureau ISBN - O. Baeten ... . De Transmission et reprise de PME de toegevoegde waarde van het due diligence onderzoek; la valeur ajoutée de la mission de due diligence. A. Goeminne & O. Baeten & V. de Wulf & I. Meunier Daarentegen zijn de hoofdstukken 5 en 6 (aanpak, risico's en waardering binnen het overnameproces en de resultaten van een enquête d...

INFORMATIE

AUTEUR
O. Baeten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
ICCI 2014-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boekDit boek verzamelt alle teksten en werkzaamheden in het kader van de door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren georganiseerde studiedag van 23 oktober 2013 met de steun van UNIZO, UCM, FVB en UNPLIB en gewijd aan de ''Overname en overdracht van KMO's: de toegevoegde waarde van de bedrijfsrevisor''. Het is ingedeeld in 6 hoofdstukken.In hoofdstukken 1 tot 4 (typologie van de due diligence opdrachten, referentiekader, juridische aspecten van een due diligence en beroepsgeheim en onafhankelijkheid van de bedrijfsrevisor) wordt getracht de bedrijfsrevisoren in te lichten over het deontologisch en normerend kader waarbinnen ze de due diligence opdrachten kunnen uitvoeren.Daarentegen zijn de hoofdstukken 5 en 6 (aanpak, risico's en waardering binnen het overnameproces en de resultaten van een enquête due diligence) bedoeld om de stakeholders bij een overdracht of overname van een KMO te informeren over de rol en de toegevoegde waarde van de bedrijfsrevisor bij een overnametransactie.Het boek sluit af met het besluit dat de bedrijfsrevisor als coördinator, deskundige, begeleider en adviesverlener met betrekking tot de waardering en prijszetting een betekenisvolle toegevoegde waarde kan leveren.

Wil je het boek lezen?ICCI 2014-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O. Baeten. Lezen ICCI 2014-2 - Overname/overdracht van kmo's; Transmission/reprise de PME Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN