Hugo Kaagman

Hugo Kaagman - Hugo Kaagman | Tiliboo-afrobeat.com

...aagman (Haarlem, 1 maart 1955) is een Amsterdams kunstenaar ... nijntje art parade voor Unicef: samen voor een betere ... ... .. Loopbaan. Kaagman studeerde van 1973 tot 1976 sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam.Aan het eind van de jaren zeventig maakte hij deel uit van een creatieve groep binnen de Amsterdamse punk- en kraakbeweging. Hugo Kaagman (1955, Haarlem) staat bekend als de Nederlandse stencil koning. Al in eind jaren zeventig was Kaagman als politieke actieve kunstenaar bezig met het maken van stencils, een techniek die nu veel in de street art wordt gebruikt. Kaagman was pionier op dit gebied. Hugo Kaagman weet al s ... Gemeente Hardenberg: Hugo Kaagman, vlindertunnel Marslanden ... . Kaagman was pionier op dit gebied. Hugo Kaagman weet al sinds de jaren negentig beide werelden te combineren tot een volstrekt eigen mix waarin hij alles kwijt kan. Van Golfoorlog en pophelden tot Johnny Jordaan, kikkers en stripfiguren. Betonmolens Het werk van Kaagman is...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Kaagman
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Hugo Kaagman.pdf

OMSCHRIJVING

Dat onze Nationale Schatkamer Delfts blauw in bezit heeft, ligt voor de hand. We hebben het tenslotte over een cultuuruiting waarmee de Gouden Eeuw werd ingeluid. Opmerkelijker is de aanwezigheid van Delfts blauw in het Museum voor Moderne Kunst, vierhonderd meter verderop. Wat is nu nog spannend aan Delfts blauw? De kloof tussen het 'Rijks' en het 'Stedelijk' in Amsterdam werd in 1992 overbrugd door beeldend kunstenaar Hugo Kaagman.

Wil je het boek lezen?Hugo Kaagman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Kaagman. Lezen Hugo Kaagman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN