Het spel tussen schaduw en licht

Het spel tussen schaduw en licht - Anthony Sinke | Tiliboo-afrobeat.com

...Sinke laat je zien hoe je de verborgen Schaduwen gaat herkennen en erkennen ... Amazon.it: HET SPEL TUSSEN SCHADUW EN LICHT: Gebruik je ... ... . Door licht te laten schijnen op je Schaduwkanten maak je jezelf los van angsten, twijfels en onzekerheden en kan je het leven weer vormgeven zoals het bestemd is. Dat is het spel van Schaduw en Licht. 'Het spel tussen schaduw en licht' bestaat uit 3 hoofdstukken. nu ook te koop via bol.com. Hoofdstuk 1 is geschreven in de vorm van een Novelle door Sjanti Mahabier. Een verhaal waar het relateren (in beweging zijn met elkaar) centraal sta ... HET SPEL TUSSEN SCHADUW EN LICHT: Gebruik je totale ... ... . Een verhaal waar het relateren (in beweging zijn met elkaar) centraal staat. Harry Gruyaert: tussen kleur, licht en schaduw. Door Dirk Van Assche. 01/07/2019. 2 min leestijd. Topfotograaf Harry Gruyaert is ... Hij is een meester in het spel van licht en kleur. Diepe kleuren, warm licht en regelmatige gebruik van lichtreflecties kenmerken zijn werk. Misschien is het dan tijd om je eigen Schaduwen te ler...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony Sinke
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het spel tussen schaduw en licht.pdf

OMSCHRIJVING

Word jij wel eens geconfronteerd met je Schaduwkant? Met ergernis, irritatie, jaloezie of frustratie? Word je wel eens geraakt door een uitspraak van een ander, of wil je juist meer gevoelens kunnen tonen? Misschien is het dan tijd om je eigen Schaduwen te leren herkennen. Dit boek neemt je mee op een reis die begint bij het centrum, waarin we nog vrij zijn van oordelen en overtuigingen. Je leert reflecteren op betekenisvolle situaties en hoe je komt bij de essentie. Wanneer je durft stil te staan bij de essentie komt er keuzevrijheid en gaat er Licht schijnen die je Schaduwen doen verdwijnen. Dan kom je weer terug in je centrum, de bron van liefde en verbinding en de toegang tot je totale potentieel.Sjanti Mahabier neemt je in haar novelle mee in de spanning van man en vrouw, eb en vloed, dag en nacht. Alles beweegt en niks blijft bij hetzelfde. Een zaadje wordt een bloem.Anthony Sinke laat je zien hoe je de verborgen Schaduwen gaat herkennen en erkennen. Door licht te laten schijnen op je Schaduwkanten maak je jezelf los van angsten, twijfels en onzekerheden en kan je het leven weer vormgeven zoals het bestemd is. Dat is het spel van Schaduw en Licht.

Wil je het boek lezen?Het spel tussen schaduw en licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony Sinke. Lezen Het spel tussen schaduw en licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN