Brood en banketbakkerij Van Mehl

Brood en banketbakkerij Van Mehl - Nederlands Bakkerij Centrum | Tiliboo-afrobeat.com

...iodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen ... Veel gestelde vragen - Brood- en Banketbakkerij Peter van ... ... . Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase n geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding.Dit periodeboek heeft als thema ""van grondstof tot kwaliteitsproduct"". Brood en banketbakkerij Van Mehl | ISBN 9789491849022 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop nu Brood en banketbakkerij Van Mehl van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, beste ... Brood en banketbakkerij Van Mehl | Boeken ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop nu Brood en banketbakkerij Van Mehl van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen...

INFORMATIE

AUTEUR
Nederlands Bakkerij Centrum
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Brood en banketbakkerij Van Mehl.pdf

OMSCHRIJVING

"Brood en banketbakkerij Van Mehl 1e druk is een boek van Nederlands Bakkerij Centrum uitgegeven bij Sidestone Press. ISBN 9789491849022 Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBasen geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding.Dit periodeboek heeft als thema ""van grondstof tot kwaliteitsproduct"". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden.In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen: kwaliteit, kwaliteit van het productieproces, opzetten van een kwaliteitssysteem, marketing, procestechnologie, appatratuur & technieken, ATEX en logistiek & planning centraal.In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep.De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels:1. Backerij de Soete Suickerbol2. Backerij de Gouden Kraekeling3. Bakkerij de Oase4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol"

Wil je het boek lezen?Brood en banketbakkerij Van Mehl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nederlands Bakkerij Centrum. Lezen Brood en banketbakkerij Van Mehl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN