BEGINNEN MET BEELDHOUWEN

BEGINNEN MET BEELDHOUWEN - Plowman | Tiliboo-afrobeat.com

...dhouwen kun je beginnen met relatief eenvoudige gereedschappen ... Beeldhouwen - Creatief Collectief Elst ... . Als je start met een zachte steensoort kun je ook de relatief goedkopere raspen gebruiken. Belangrijkste zaken die je nodig hebt om te beginnen zijn: Een goed geventileerde werkplek (liefst buiten) Mondkapje tegen het stof; BEGINNEN MET BEELDHOUWEN (Hardcover). Voor het maken van beelden heb je zeker geen speciale werktuigen, blokken marmer of ingewikkelde gietinstallaties... Beginnen met beeldhouwen. By jason on maandag, september 3 ... bol.com | BEGINNEN MET BEELDHOUWEN, Plowman ... ... ... Beginnen met beeldhouwen. By jason on maandag, september 30, 2019. Beeldhouwen is een kunstvorm waarbij er een object wordt gehakt uit een blok materiaal. Dit is een driedimensionale kunstvorm, in tegenstelling tot veel andere beeldende kunstvormen zoals tekenen en schilderen. Tip 1 - Verzamel foto's die je inspireren. Begin met een idee dat je verder uitw...

INFORMATIE

AUTEUR
Plowman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
BEGINNEN MET BEELDHOUWEN.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het maken van beelden heb je zeker geen speciale werktuigen, blokken marmer of ingewikkelde gietinstallaties nodig. Een goede stevige tafel, wat huis-tuin-en keukengereedschappen en een gezonde dosis verbeeldingskracht zijn voldoende om prachtige en orginele beelden te creëren. Ook voor het geld hoeft u het niet te laten, want alle benodigde materialen voor de projecten in dit boek zijn niet duur en gemakkelijk verkrijgbaar. Vijf technieken staan in dit boek centraal: wegsnijden, modelleren, construeren, gieten en samenvoegen. Vna elk techniek wordne verschillende zeer uiteenlopende en orginele voorbeelden behandeld, waarbij toepassingen in diverde materialen aan bod komen. Deze voorbeelden worden op heldere wijze stapsgewijs beschreven aan de hand van instructieve foto's Het resultaat is een ideale introductie in het beeldhouwen.

Wil je het boek lezen?BEGINNEN MET BEELDHOUWEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Plowman. Lezen BEGINNEN MET BEELDHOUWEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN