Traject Welzijn - Activiteiten bij leren

Traject Welzijn - Activiteiten bij leren - M. van Eijkeren | Tiliboo-afrobeat.com

...Welzijn - Activiteiten bij leren 1e druk is een boek van M ... Studystore | (ECK) Traject Welzijn profiel ... ... . van Eijkeren uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006924817 Deze uitgave Activiteiten bij leren voor de Onderwijsassistent maakt deel uit van de serie Traject Welzijn. Welkom bij ThiemeMeulenhoff - mbo Welzijn. De lesmethode Traject Welzijn biedt u leerstof voor de kwalificaties SPW3, SD, SPW4, SCW en OA. Traject Welzijn profiel Onderwijsassistent Activiteiten bij leren Werkboek niveau 4 9789006622577 Traject Welzijn Theorieboek Onderwijsassistent School en didactiek + student 1 jaar licentie Traject Welzijn - Profiel Onderwijsassistent Activiteiten bij leren niveau 4 3e druk is een boek uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006622294 Onderwijsassistent Activiteiten b ... bol.com | Traject Welzijn - Activiteiten bij leren ... ... . ISBN 9789006622294 Onderwijsassistent Activiteiten b...

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Eijkeren
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Traject Welzijn - Activiteiten bij leren.pdf

OMSCHRIJVING

Traject Welzijn - Activiteiten bij leren 1e druk is een boek van M. van Eijkeren uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006924817 Deze uitgave Activiteiten bij leren voor de Onderwijsassistent maakt deel uit van de serie Traject Welzijn. De inhouden van alle leermiddelen van Traject Welzijn zijn gebaseerd op de kerntaken, werkprocessen en competenties als geformuleerd in alle kwalificatiedossiers van deze Welzijnsopleidingen. Tevens is in de leermiddelen steeds rekening gehouden met het kwalificatieniveau van de diverse uitstroomrichtingen van de opleidingen.Theorie, beroepsuitoefening en vaardighedenDe kracht van Traject Welzijn ligt vooral in de benadering van leerstof vanuit drie invalshoeken: theorie, beroepsuitoefening en vaardigheden. De deelnemer is hierdoor in staat de leerstof te benaderen vanuit zijn eigen leerstijl. Deelnemers met een praktische oriëntatie kunnen starten met werken vanuit een al dan niet gesimuleerde praktijkcontext, terwijl deelnemers met een theoretische oriëntatie kunnen beginnen met de theorie.TheorieDe theorie in de boeken is in bij elkaar horende onderwerpen in thema’s ingericht. Per thema wordt de theorie enerzijds gepresenteerd in het licht van de toekomstige beroepsuitoefening van de studenten en anderzijds met het perspectief op de doelgroepen waarmee zij tijdens en na hun opleiding gaan werken. Elk thema is voorzien van een uitgebreide begrippenlijst, een bronnenoverzicht en verwijzingen naar informatieve websites. De bijbehorende verwerkingsopdrachten staan op de speciale website www.trajectwelzijn.nl.Betekenisvolle opdrachten Betekenisvolle opdrachten bestaan uit een serie samenhangende opdrachten in groepsverband die tot een eindproduct, resultaat of prestatie moeten leiden. Aan de opdrachten zijn houdingsaspecten, vaardigheden en kenniselementen gekoppeld. VaardighedenDe vaardigheden zijn geclusterd in sociaal-agogische, communicatieve, verzorgende en creatieve vaardigheden. Het zijn gestructureerde workshops met oefeningen op onderdelen en grote totaalopdrachten waarin het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

Wil je het boek lezen?Traject Welzijn - Activiteiten bij leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Eijkeren. Lezen Traject Welzijn - Activiteiten bij leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN