Samen over de blauwe bergen

Samen over de blauwe bergen - Lori Benton | Tiliboo-afrobeat.com

...oman 'Samen over de blauwe bergen' beschrijft Lori Benton het harde pioniersleven in West North Carolina in het jaar 1787 ... Romans: Samen over de blauwe bergen en In naam van mijn ... ... . Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader en het huwelijk dat hij voor haar gearrangeerd heeft. In de roman Samen over de blauwe bergen beschrijft Lori Benton het harde pioniersleven in West North Carolina in het jaar 1787. Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader e ... Samen over de blauwe bergen | Benton, Lori | 9789029724128 ... . Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader en het huwelijk dat hij voor haar gearrangeerd heeft. In de roman 'Samen over de blauwe bergen' beschrijft Lori Benton het harde pioniersleven in West North Carolina in het jaar 1787. Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader en het huwelijk dat hij voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lori Benton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Samen over de blauwe bergen.pdf

OMSCHRIJVING

In de roman ‘Samen over de blauwe bergen’ beschrijft Lori Benton het harde pioniersleven in West North Carolina in het jaar 1787.Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader en het huwelijk dat hij voor haar gearrangeerd heeft. Omdat het onverantwoord is om alleen te reizen, vraagt ze de mysterieuze pionier Jesse Bird haar te begeleiden over de Blue Ridge Mountains. Haar rijke aanbidder, Ambrose Kincaid, is ervan overtuigd dat ze ontvoerd is en gaat haar achterna, in het gezelschap van Tamsens vastberaden stiefvader.Van Lori Benton verscheen eerder de roman ‘Het land van mijn vader’. Deze roman werd in de Verenigde Staten uitgeroepen tot christelijke roman van het jaar 2014.

Wil je het boek lezen?Samen over de blauwe bergen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Benton. Lezen Samen over de blauwe bergen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN