Professioneel werken voor pedagogisch werk

Professioneel werken voor pedagogisch werk - B. Becker | Tiliboo-afrobeat.com

...oneel werken voor pedagogisch werk 1e druk is een boek van B ... PDF Angerenstein Welzijn Pedagogisch Werk ... . Becker uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037244069 Voor welzijnsprofessionals is vakkennis van uiteenlopende onderwerpen van groot belang. Als pedagogisch medewerker ben je eigenlijk een soort professionele opvoeder. Je draagt in je werk bij aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen of jongeren. Eveneens onderhoud je nauw contact met ouders, verzorgers, leraren en dergelijke. Je werkterrein is zeer divers. Zo kun je in een kinderdagv ... Pedagogisch werk, wat houdt dat in? | Sonnevelt ... . Je werkterrein is zeer divers. Zo kun je in een kinderdagverblijf, -opvang of buitenschoolse opvang gaan werken, maar ook in ziekenhuizen, (speciaal ... Voor welzijnsprofessionals is vakkennis van uiteenlopende onderwerpen van groot belang. Het vormt de basis voor het handelen in de beroepspraktijk. De bronnenboeken van Angerenstein Welzijn bevatten alle benodigde theorie voor de beginnende beroepsbeoefenaar. Op angerens...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Becker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Professioneel werken voor pedagogisch werk.pdf

OMSCHRIJVING

Professioneel werken voor pedagogisch werk 1e druk is een boek van B. Becker uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037244069 Voor welzijnsprofessionals is vakkennis van uiteenlopende onderwerpen van groot belang. Het vormt de basis voor het handelen in de beroepspraktijk. De bronnenboeken van Angerenstein Welzijn bevatten alle benodigde theorie voor de beginnende beroepsbeoefenaar. Op angerenstein.nl/welzijn staan bij elk thema gevarieerde verwerkingsopdrachten.Professioneel werken voor Pedagogisch werk is één van de twee basisboeken voor de opleidingen pedagogisch medewerker kinderopvang, gespecialiseerd pedagogisch medewerker en onderwijsassistent. Dit bronnenboek bevat de basiskennis over de onderwerpen: levensfase van de mens, socialisatieproces, voeding, diëten, medicatie, persoonlijke verzorging, uiterlijke verzorging, huishoudelijke verzorging, ergonomische werken, (meta)communicatie, LSD, professionele gesprekken, gespreksmodellen, feedback, kwaliteitszorg, protocollen en samenwerken.

Wil je het boek lezen?Professioneel werken voor pedagogisch werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Becker. Lezen Professioneel werken voor pedagogisch werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN