Alles altijd anders

Alles altijd anders - Marietje D'Hane-Scheltema | Tiliboo-afrobeat.com

...tijd anders (Paperback). Pygmalion was eigenlijk geen beeldhouwer, Medea was lang voordat zij kinderen kreeg al een fatale vrouw, de kuise ... Alles altijd anders van Marietje d' Hane-Scheltema | Boek ... ... ... Lees „Alles altijd anders over Ovidius" door Marietje d'Hane-SCheltema verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Pygmalion was eigenlijk geen beeldhouwer, Medea was lang voordat zij kinderen kreeg al een fatale vrouw, de kuise Minerv... Omdenken-oprichter Berthold Gunster en zijn team staan elke dag met interactieve shows voor bedrijven en organisaties. Inmiddels zijn er 750.000 mensen getraind, twaalf bestsellers geschreven,elk jaar een nieuwe scheurkalender en is er een theatershow met ... Alles altijd anders door Marietje d' Hane-Scheltema ... ... . Inmiddels zijn er 750.000 mensen getraind, twaalf bestsellers geschreven,elk jaar een nieuwe scheurkalender en is er een theatershow met de titel 'Zoals verwacht loopt alles anders' aan het toeren. Donderdag 22 augustus 2013, van 17.00 tot 19.00, zal bij Athenaeum aan het Spu...

INFORMATIE

AUTEUR
Marietje D'Hane-Scheltema
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles altijd anders.pdf

OMSCHRIJVING

Pygmalion was eigenlijk geen beeldhouwer, Medea was lang voordat zij kinderen kreeg al een fatale vrouw, de kuise Minerva was minstens even jaloers als Juno, Icarus is tweemaal in zee gestortbij Ovidius is alles altijd net iets anders dan de traditie wil. Stervertaler en Ovidiuskenner Marietje d Hane-Scheltema schreef een persoonlijk en bezielend boek over hem, voor liefhebbers en leken.Veel fragmenten uit Ovidiusomvangrijke werk illustreren dat hij van jongs af aan, dus niet alleen in zijn beroemde Metamorphosen, geïntrigeerd was door de `eeuwige verandering in de natuur ; het groeien, bloeien en vergaan, terwijl er tegelijk een onzichtbare ziel blijft bestaan. Alles is dus anders dan wat voorafging, maar komt er wel uit voort. Ovidius doet daarbij vaak alsof hij traditioneel is, maar brengt iets nieuws. Wie dat ontdekt ontmoet een klassieke dichter met een moderne ziel.

Wil je het boek lezen?Alles altijd anders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marietje D'Hane-Scheltema. Lezen Alles altijd anders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN