Alledaags rekenen

Alledaags rekenen - Marjolein Kool | Tiliboo-afrobeat.com

...ags rekenen 1e druk is een boek van Marjolein Kool uitgegeven bij Prometheus/Bert Bakker ... PDF Waarom Daan en Sanne niet kunnen rekenen ... . ISBN 9789035143883 Nummerplaten, bankbiljetten, gokautomaten, de kalender, je streefgewicht... het leven lijkt soms wel één grote rekensom. Alledaags Rekenen in Delfshaven. Rekenen doe je niet alleen op school. Je hebt rekenen nodig in allerlei alledaagse situaties. Bedenk eens hoeveel er gerekend kan worden … op straat, bij de metro, tram of bus, in de keuken, bij het tafeldekken, in de winkels, tijdens het autorijden en tijdens een spelletje!       Alledaags rekenen We zullen het nog één keer uitleggen! van Marjolein Kool & Ed de Moor. Nummerplaten, bankbiljetten, gokautomaten, de kalender, je streefgewicht… het leven ... Lovende recensie voor Alledaags rekenen in NRC Handelsblad ... ... . Nummerplaten, bankbiljetten, gokautomaten, de kalender, je streefgewicht… het leven lijkt soms wel één grote rekensom. In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Kool
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alledaags rekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Alledaags rekenen 1e druk is een boek van Marjolein Kool uitgegeven bij Prometheus/Bert Bakker. ISBN 9789035143883 Nummerplaten, bankbiljetten, gokautomaten, de kalender, je streefgewicht... het leven lijkt soms wel één grote rekensom. In elke supermarkt, stationshal, huiskamer en kroeg wemelt het van de getallen. Om daar grip op te krijgen kan een rekenmachine soms helpen, maar daarvoor moet je nog steeds wel de principes van het elementaire rekenen kennen én begrijpen. Marjolein Kool en Ed de Moor kozen honderd situaties uit het leven en leggen daarmee de regels en achtergronden van het rekenen glashelder in woord én beeld uit. Op de trap, bij de koffieautomaat, onder de douche, je zult het voortaan altijd en overal ervaren... alledaags rekenen is onvermijdelijk en onalledaags boeiend.Marjolein Kool is pabodocent, onderwijsontwikkelaar, onderzoeker en boegbeeld van het nationale Bartjens Rekendictee. Ze was wiskundeleraar en hoofdredacteur van het rekentijdschrift Volgens Bartjens.Ed W.A. de Moor publiceert regelmatig over reken- en wiskundedidactiek en de historie daarvan. Hij was wiskundeleraar, schoolleider, opleider, onderzoeker, leerplanontwikkelaar, en oprichter van de Nederlandse Vereniging voor de Ontwikkeling van het Reken-WiskundeOnderwijs (NVORWO).Samen schreven ze eerder het succesvolle Rekenen is leuker dan/als je denkt.

Wil je het boek lezen?Alledaags rekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Kool. Lezen Alledaags rekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN