VBA Externe verslaggeving met resultaat

VBA Externe verslaggeving met resultaat - A. Lammers | Tiliboo-afrobeat.com

...terne Verslaggeving met resultaat (Paperback) ... VBA Externe verslaggeving met resultaat PDF Boek ... . Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Externe Verslaggeving... Ook de opmaak met veel voorbeelden en kernwoorden buiten de tekst maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt u maximaal bij uw studie. Tot de studiemethode VBA Externe Verslaggeving behoort naast dit theorieboek ook een opgavenboek, met een groot aantal representatieve opgaven per hoofdstuk. Flaptekst. Dit uitwerkingenboek vormt samen ... Boekwinkeltjes.be ... . Flaptekst. Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en het opgavenboek de studiemethode VBA Externe Verslaggeving. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Externe Verslaggeving van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA). Dit uitwerkingenboek vormt samen ...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Lammers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
VBA Externe verslaggeving met resultaat.pdf

OMSCHRIJVING

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en het opgavenboek de studiemethode VBA Externe Verslaggeving. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Externe Verslaggeving van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA). De inhoud van deze uitgave is geheel afgestemd op de exameneisen per 1 januari 2018. Deze uitgave bevat alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het opgavenboek VBA Externe Verslaggeving met resultaat. Deze uitwerkingen bevatten per opgave een uitgebreide en heldere uitleg.

Wil je het boek lezen?VBA Externe verslaggeving met resultaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Lammers. Lezen VBA Externe verslaggeving met resultaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN