Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement - C.A.J. van Beukering | Tiliboo-afrobeat.com

...dmanagement Nederland (VGM NL) is dé belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland ... Informatie over vastgoedmanagement - Interhouse ... . De organisatie vertegenwoordigt meer dan honderd vastgoed- en VvE-managementondernemingen, hier werken meer dan 2,5 duizend vastgoedprofessionals. Sweco Vastgoedmanagement is een vastgoedbeheerder die zorgt voor vastgoed op commercieel, technisch, administratief en promotioneel gebied. Het vastgoedmanagement is gericht op duurzaamheid, waardevastheid en transparantie. MVGM Vastgoedmanagement is met één belangrijke zaak bezig: vastgoed zo optimaal mogelijk managen ... Vastgoedmanagement - VVE Beheer - Makelaar - Hypotheken ... ... . MVGM Vastgoedmanagement is met één belangrijke zaak bezig: vastgoed zo optimaal mogelijk managen. We voeren de regie voor onze opdrachtgevers, en goede regie zorgt voor goed resultaat. We bieden hoogwaardige dienstverlening die onze opdrachtgevers als normaal beschouwen en waardoor zij geen omkijken n...

INFORMATIE

AUTEUR
C.A.J. van Beukering
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoedmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Management impliceert verandering, dynamiek, sturen en regelen. Echter, vastgoed heeft sterk beperkende kenmerken. Is het eenmaal gerealiseerd, dan is het de weerbarstigheid zelve: een star product met een lange levensduur. Dit maakt een opportunistische ad hocbenadering van vastgoed volstrekt zinloos.Integraal vastgoedmanagement neemt in onze dynamische samenleving een belangrijke plaats in. Alleen door te kiezen voor een integrale en systematische benadering van vraagstukken op het gebied van vastgoed, is een duurzaam en economisch verantwoord beheer mogelijk. Dat doet men door:- te werken vanuit een helder vastgoedmanagementconcept op:- beleidsvlak/strategisch niveau;- programmeringsvlak/tactisch niveau;- ontwikkelingsvlak/tactisch-operationeel niveau;- uitvoeringsvlak/operationeel niveau;- de integrale benadering van commerciële, technische, financiële, juridische en organisatorische aspecten;- inzicht te krijgen in de portefeuille, de exploitatie(lasten) en de (toegevoegde) waarde van vastgoed;- aandacht voor risico's en kosten te analyseren en te reduceren;- het rendement van vastgoed te vergroten door te sturen op gebruikerstevredenheid.Daarnaast krijgt vastgoedmanagement een plaats in de managementcyclus, komt hethuisvestingsmanagement aan de orde en worden de laatste trends geschetst. Als bijlagen zijn opgenomen de VastgoedKwaliteitsMeetlat voor organisaties en woningen, een overzicht van besturings- en kennismanagementproducten.Vastgoedmanagement is bestemd voor vastgoedmanagers, portfoliomanagers, assetmanagers, propertymanagers, corporate real estate managers, hoofden van afdelingen verhuur, woondiensten, en hoofden huisvesting en technische zaken.Ir. C.A.J. van Beukering RVGME is raadgevend Ingenieur NLingenieurs, directeur PVM, oud-voorzitter van de Stichting van Vastgoedmanagers www.vgme.nl en directeur van het Platform Economie & Ruimte www.economie-ruimte.nl.Hij is tevens auteur van het boek Vastgoedontwikkeling, coauteur van hetboek Vastgoed, markt en ruimte en auteur van de whitepaper Economie&Ruimtelijke inrichting, Bouwen aan de toekomst van Nederland intransitie "Voorbij de moeilijke jaren".

Wil je het boek lezen?Vastgoedmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.A.J. van Beukering. Lezen Vastgoedmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN