Poeziesloof Bakjes geur

Poeziesloof Bakjes geur - Jaap Robben | Tiliboo-afrobeat.com

...sloof Bakjes geur (Bindwijze overig). Een schort van Uitgeverij Plint ... Kunstof bakjes, geur en smaak | Vogelspinnenforum ... . Gemaakt van 100% katoen met daarop een mooi gedicht geprint over bakken:... Poeziesloof Bakjes geur. € 22,50 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Specificaties. ISBN-nummer: 9789059302792 ; Uitgave: Andere vorm ... Plastic bakjes zijn natuurlijk ideaal om restjes en kliekjes in t ... PDF Download Nafase: de ramp na de ramp ... ... Plastic bakjes zijn natuurlijk ideaal om restjes en kliekjes in te bewaren. Echter na verloop van tijd kan de geur van kruiden en etenswaren wel blijven hangen en gaan de bakjes stinken. En ondanks dat je de bakjes goed uitsopt of in de afwasmachine stopt, blijven die vieze luchtjes soms toch hangen. Prachtig schort van Plint voor een keukenprins(es)...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Robben
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Poeziesloof Bakjes geur.pdf

OMSCHRIJVING

Een schort van Uitgeverij Plint. Gemaakt van 100% katoen met daarop een mooi gedicht geprint over bakken: Bakjes geur door Jaap Robben.Jaap Robben (1984) debuteerde in 2004 met zijn bundel 'Twee vliegen' en studeerde Milieu-Maatschappijwetenschappen. Inmiddels zit hij op de Koningstheater Akademie in Den Bosch. Hij schrijft grapjes, gedichten en verhaaltjes, bij voorkeur over zomer, de zee en zijn liefje. Hij treed op als cabaretteller door het hele land en won de Trouw Columnistenprijs. Robben woont en werkt in Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Poeziesloof Bakjes geur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Robben. Lezen Poeziesloof Bakjes geur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN