Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen

Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen - R.M. Wibier | Tiliboo-afrobeat.com

...g van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen biedt u een praktische leidraad over de overgang van vorderingen en schulden ... Overgang van vorderingen en schulden en afstand van ... ... . Aan de hand van de wettelijke regeling (titel 2 van boek 6 BW) passeren de belangrijkste aspecten van deze weerbarstige materie de revue. Verkorte citeerwijze: Wibier, Overgang vorderingen en schulden en afstand vorderingen (Mon. BW nr. B44)/[nummer] Volledige citeerwijze: R.M. Wibier, Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen (Monografieën BW nr. B44), Deventer: Wolters Kluwer 2020 ... bol.com | Monografieen BW - Overgang van vorderingen en ... ... .M. Wibier, Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen (Monografieën BW nr. B44), Deventer: Wolters Kluwer 2020. Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen (Titel 2, Boek 6 B.W.) Inleiding overgang van schulden en vorderingen. In Titel 2, Boek 6 B.W. wordt de overgang van schu...

INFORMATIE

AUTEUR
R.M. Wibier
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen.pdf

OMSCHRIJVING

Het civiele recht kan eigenlijk niet om de overgang van vorderingen en schulden heen. Deze uitgave behandelt de belangrijkste aspecten van dit onderwerp. Hiermee levert de publicatie een waardevolle bijdrage aan de rechtsontwikkeling over dit thema, dat op dit moment volop in beweging is. Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen biedt u een praktische leidraad over de overgang van vorderingen en schulden. Aan de hand van de wettelijke regeling (titel 2 van boek 6 BW) passeren de belangrijkste aspecten van deze weerbarstige materie de revue. Deze publicatie is relevant voor iedereen die in de wetenschap of praktijk te maken krijgt met de overgang van rechtsverhoudingen, schulden en vorderingen. Sinds het verschijnen van de vorige druk heeft de rechtsontwikkeling omtrent de overdraagbaarheid van vorderingen en van rechtsverhoudingen niet stilgestaan. Het thema is juridisch sterk in beweging. De meest actuele ontwikkelingen op het terrein van de overgang van vorderingen en schulden zijn dan ook verwerkt. Naast het geldende recht, staat de uitgave stil bij de maatschappelijke context waarin deze rechtsfiguren relevant zijn. Ook beschrijft de auteur het Engelse recht dat met name een belangrijke rol speelt in de financieringspraktijk op het terrein van de overgang van vorderingen en schulden. Het thema is actueel en juridisch sterk in beweging. Zo zijn er volop ontwikkelingen gaande rondom (on)overdraagbaarheidsbedingen, en contractsoverneming met bij voorbaat gegeven toestemming. Dat rechtvaardigt het verschijnen van een nieuwe druk.

Wil je het boek lezen?Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.M. Wibier. Lezen Overgang van vorderingen en schulden en afstand van vorderingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN