Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis

Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis - Geert Mak | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Ooggetuigen Van De Vaderlandse Geschiedenis ... Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis in meer dan ... ... . Toen ik dit boek in de winkel tegenkwam, dacht ik: ha! Maar toen ik het doorbladerde, dacht ik: hee. Het initiatief is prachtig, zo'n verhalenboek waarin je een tijdreis maakt door ons land aan de hand van ooggetuigen van belangrijke gebeurtenissen. Hoe was het om rond het begin van de jaartelling de lage landen te bereizen, om naast Kenau Simonsdr. Hasselaar op de muren van het belegerde Haarlem t ... Scheltema | Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis ... ... . Hasselaar op de muren van het belegerde Haarlem te staan, of om als kind de watersnoodramp van 1953 te beleven? Geert Mak verzamelde voor Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis ruim honderd authentieke verslagen van belangrijke momenten uit de vaderlandse geschiedenis over een tijdvak van ... Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis Verschenen in 1991 - Pogingen om waarnemin...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe was het om rond het begin van de jaartelling de Lage Landen te bereizen, om naast Kenau Simonsd. Hasselaar op de muren van het belegerde Haarlem te staan, of om als kind de watersnoodramp van 1953 te beleven?Geert Mak verzamelde voor Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis ruim honderd authentieke verslagen van belangrijke momenten uit de vaderlandse geschiedenis over een tijdvak van meer dan twintig eeuwen. Uit dagboeken, brieven, reisverslagen en krantenartikelen distilleerde hij een reeks kleine en grote reportages dieeigenschap gemeen hebben: de auteur is er persoonlijk bij geweest. De verslagen zijn heet van de naald op papier gezet; soms met duidelijk hoorbare emotie, vaak met verwondering, en altijd met een scherp oog voor details.In deze geheel herziene uitgave zijn veel verslagen voorzien van bijzondere en vaak aangrijpende illustraties die de historische sensatie nog extra voelbaar maken.'Mak kan die ene bundel allengs laten aangroeien tot een verzameling van tien, honderd of duizend bundels en van mij mag hij daar alvast mee beginnen.' JAN BLOKKER, DE VOLKSKRANT'Maks boek levert heerlijk en vaak ook razend spannend leesover dat duidelijk maakt dat geschiedenis niet saai hoeft te zijn.' NIEUWSBLAD VAN HET NOORDENGeert Mak is de auteur van onder meer Een kleine geschiedenis van Amsterdam, De eeuw van mijn vader en In Europa.

Wil je het boek lezen?Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen Ooggetuigen van de vaderlandse geschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN