Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm

Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm - none | Tiliboo-afrobeat.com

...eboog verbindt de bovenarm met de onderarm ... Pols, onderarm en elleboog | NKBV ... . Buiging van de arm zorgt ervoor dat we de hand in de richting van het hoofd en de schouder kunnen bewegen. Activiteiten als eten, haren kammen,tanden poetsen en dergelijke zouden onmogelijk zijn zonder de scharnierfunctie van de elleboog. Dit boek behandelt de meest voorkomende vormen van pathologie van elleboog en onderarm. Er wordt onder ... De elleboog verbindt de bovenarm met de onderarm. Buiging van de arm zorgt ervoor dat we d ... Studystore | Onderzoek en behandeling van elleboog en ... ... . Buiging van de arm zorgt ervoor dat we de hand in de richting van het hoofd en de schouder kunnen bewegen. Activiteiten als eten, haren kammen,tanden poetsen en dergelijke zouden onmogelijk zijn zonder de Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm. De elleboog verbindt de bovenarm met de onderarm. Buiging van de arm zorgt ervoor dat we de hand in... Buig...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm.pdf

OMSCHRIJVING

De elleboog verbindt de bovenarm met de onderarm. Buiging van de arm zorgt ervoor dat we de hand in de richting van het hoofd en de schouder kunnen bewegen. Activiteiten als eten, haren kammen,tanden poetsen en dergelijke zouden onmogelijk zijn zonder de scharnierfunctie van de elleboog.Dit boek behandelt de meest voorkomende vormen van pathologie van elleboog en onderarm. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de tennis- en golferselleboog, bursitis, het compartimentsyndroom, myositis ossifi cans, elleboogprothesen, zenuwcompressie, de bicepspeesruptuur, de radiuskopfractuur,osteochondrosis dissecans en de werperselleboog.Zoals gebruikelijk in de boekenreeks van Orthopedische Casuïstiek wordt ieder onderwerp besproken aan de hand van patiëntencasuïstiek uit dedagelijkse praktijk. Recente wetenschappelijke inzichten komen aan bod in addenda die volgen op de patiëntencasus.De tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en fotos. De bijlagen achterin het boek tonen allerlei handige overzichten van onder andere het functieonderzoek van de elleboog, toegevoegde tests,de innervatie van de arm en concrete oefeningen.Het boek is in het bijzonder bestemd voor fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten,huisartsen en orthopeden.

Wil je het boek lezen?Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Onderzoek en behandeling van elleboog en onderarm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN