MIJMEREN OP PAPIER

MIJMEREN OP PAPIER - Viviane van Pottelberghe | Tiliboo-afrobeat.com

...meren op papier! Op deze blog(*) wil ik graag schrijfworkshops aankondigen en suggesties aanreiken voor creatief, meditatief en reflectief schrijven ... MIJMEREN OP PAPIER | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Op deze blog wil ik de deelnemers aan vivapo's workshops ook een forum aanreiken om er hun teksten en afbeeldingen te delen. MIJMEREN OP PAPIER samen schrijvend delen daar gaat mijn hart naar uit alleen schrijven… Mijmeren op Papier wordt online gegeven via Skype, dit is een gratis programma en makkelijk te installeren. Max aantal deelnemers: 6. Een kwartier voor de aanvang ontvang je van Elly een e-mail met de juiste link. MIJMEREN OP PAPIER (Paperback). De bijee ... Mijmeren op papier in tVaartje te Lissewege - mijmeren op ... ... . Max aantal deelnemers: 6. Een kwartier voor de aanvang ontvang je van Elly een e-mail met de juiste link. MIJMEREN OP PAPIER (Paperback). De bijeenkomsten van MIJMEREN OP PAPIER zijn er niet op gericht om poëzie te schrijven. In een veilig nest - 't... Mijmeren op papier in tVaartje te Lissewege. On 17 juni 2019 16 juli 2019 door vivapo inMijmeren op papier, Schrijvend naar kunst kijken. Waar? Ont-moetingscentrum tVaartje te Lissewege. Wanneer? zondag 30 juni, 7, 14 en 21 Aan 't SchrijfNest bij vivapo kan op twee manier...

INFORMATIE

AUTEUR
Viviane van Pottelberghe
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
MIJMEREN OP PAPIER.pdf

OMSCHRIJVING

De bijeenkomsten van MIJMEREN OP PAPIER zijn er niet op gericht om poëzie te schrijven. In een veilig nest - 't SchrijfNest - proeven de deelnemers van taal en inspireren ze elkaar. Ze kunnen hun teksten in de groep delen zonder toelichting te geven. Wie luistert laat zich inspireren zonder vragen te stellen.MIJMEREN OP PAPIER is niet alleen de werkvorm voor de schrijfgroepen die de auteur begeleidt, het is ook de naam van de blog waarop deelnemers hun teksten kunnen delen. De auteur hoopt dat deze publicatie mensen aan het schrijven zet door lukraak één of meerdere schrijfoefeningen te kiezen en hun teksten op één of andere manier te delen, bijvoorbeeld op een eigen blog, op de blog Mijmeren op papier of via de sociale media.Na de zesentwintig schrijfvormen werden enkele teksten opgenomen die uit de pen van de auteur vloeiden. Soms herken je de schrijfvorm waarmee werd gestart. Het is echter de gewoonte van de auteur om na het schrijven de teksten te herlezen, woorden te schrappen of te vervangen tot het gewenste resultaat is bereikt, een werkwijze die de auteur iedereen aanraadt.

Wil je het boek lezen?MIJMEREN OP PAPIER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Viviane van Pottelberghe. Lezen MIJMEREN OP PAPIER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN