Lijfboek

Lijfboek - Daniel Pennac | Tiliboo-afrobeat.com

...e aanrader, dit lijfboek. Het geeft informatie maar is daarnaast luchtig van toon en het wordt doorspekt met grappige gedichtjes, liedjes en mooie tekeningen ... Lijfboek voor kleuter en vader | De Volkskrant ... . Deze 13 liedjes zijn ook op CD gezet en dit zit als bijlage in het boek. Alleen al om de liedjes zou je dit boek moeten kopen: ze zijn grappig, met passende en leuke muziek. I'M Lijfboek (Hardcover). Bestel nu en ontvang met de code uit het boek €25,-korting op een bindweefselmassage (twv €75) bij Soap Treatment Store.Wees... Lijfboek voor powergirls schreef Sanderijn van der Doef samen met Ellen Laan, psycholoog-seksuoloog en hoogleraar Seksuologie aan het Amsterdam Univ ... Puzzelwoordenboek Lijfboek ... .Wees... Lijfboek voor powergirls schreef Sanderijn van der Doef samen met Ellen Laan, psycholoog-seksuoloog en hoogleraar Seksuologie aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. In het boek schrijven zij in duidelijke taal hoe belangrijk het is dat meiden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Pennac
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Lijfboek.pdf

OMSCHRIJVING

Van zijn dertiende tot zijn zevenentachtigste, zijn laatste levensjaar, houdt de verteller van deze roman een dagboek bij. Maar geen gewoon dagboek. Het enige onderwerp van dit journaal is het eigen lichaam. Dit dagboek is een echt lijfboek. Zijn angsten, ongelukken, ziektes, gevoelens, pijntjes en pleziertjes beschrijft hij zonder enig voorbehoud, zonder schroom en zonder schaamte.

Wil je het boek lezen?Lijfboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Pennac. Lezen Lijfboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN