Klanken van stilte + CD

Klanken van stilte + CD - Abdij | Tiliboo-afrobeat.com

... van stilte + CD 1e druk is een boek van Maec Fierens uitgegeven bij Vbk Media ... bol.com | Julie Feyaerts artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . ISBN 9789021142463 De eeuwenoude Gregoriaanse muziek staat opnieuw in de belangstelling, zeker ook buiten de kerken. Klanken van stilte combineert een boek over deze zangtraditie met een speciaal voor de gelegenheid ingezongen cd. Klanken van stilte combineert een boek over deze zangtraditie met een speciaal voor de gelegenheid ingezongen cd.Klanken van stilte bespreekt de geschiedenis en de spiritualiteit van het Gre ... Klanken van stilte + CD / druk 1 | 9789021142463 ... .Klanken van stilte bespreekt de geschiedenis en de spiritualiteit van het Gregoriaans, waarbij de oude Latijnse teksten tot leven worden gebracht door een Nederlandse vertaling en een korte toelichting over de plaats in de liturgie. Boek ANWB Wegenkaart 10 / Frankrijk Languedoc - Roussillon, Ardèche/ Cevennen, Pyreneeën oost ANWB pdf Klanken van stilte + CD / druk 1, EAN 9789021142463. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het n...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdij
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Klanken van stilte + CD.pdf

OMSCHRIJVING

Klanken van stilte + CD 1e druk is een boek van Maec Fierens uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789021142463 De eeuwenoude Gregoriaanse muziek staat opnieuw in de belangstelling, zeker ook buiten de kerken. Klanken van stilte combineert een boek over deze zangtraditie met een speciaal voor de gelegenheid ingezongen cd.Klanken van stilte bespreekt de geschiedenis en de spiritualiteit van het Gregoriaans, waarbij de oude Latijnse teksten tot leven worden gebracht door een Nederlandse vertaling en een korte toelichting over de plaats in de liturgie. Op bijgevoegde cd worden de gezangen vertolkt door de norbertijnen van Averbode. Zo kan de lezer het Gregoriaanscht beleven.

Wil je het boek lezen?Klanken van stilte + CD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdij. Lezen Klanken van stilte + CD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN