Ik ben - bewustzijn verruimen met lichtcodes

Ik ben - bewustzijn verruimen met lichtcodes - Anneloes van Hamburg | Tiliboo-afrobeat.com

...- bewustzijn verruimen met lichtcodes (Paperback) ... Kenmerken zelfrealisatie, Godrealisatie en Avatar ... . Ik Ben is een avontuur, jouw avontuur, dat je meer zal brengen dan je ooit hebt durven dromen!... Samenvatting. Ik Ben is een avontuur, jouw avontuur, dat je meer zal brengen dan je ooit hebt durven dromen! Je komt dankzij de lichtcodes, frequenties van licht, in een andere staat van 'zijn' waardoor je een sprong in bewustzijn kunt maken. Het verruimen en ontwikkelen van bewustzijn is dus de sleutel om deze geblokkeerde energie stromend te maken en te kunnen (beginnen met) helen. Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld ... Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes - Boekscout ... . Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld om je te raken op een dieper niveau, je in verbinding te brengen met je ware zelf. Ze openen je hart en laten je energie stromen, moeiteloos. Ik Ben - Bewustzijn verruimen met lichtcodes. Ik Ben is een avontuur, jouw avontuur, dat je meer zal brengen dan je ooit hebt durven dromen! Je komt dankzij d...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneloes van Hamburg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben - bewustzijn verruimen met lichtcodes.pdf

OMSCHRIJVING

Ik Ben is een avontuur, jouw avontuur, dat je meer zal brengen dan je ooit hebt durven dromen! Je komt dankzij de lichtcodes, frequenties van licht, in een andere staat van ‘zijn’ waardoor je een sprong in bewustzijn kunt maken. Anneloes van Hamburg neemt je op speelse manier mee in haar levensverhaal en laat je op krachtige wijze ervaren dat het vormgeven van je eigenheid, gezondheid en geluk in jouw handen ligt. Ze laat je op bijzondere wijze ontdekken dat je kunt creëren en mag zijn wie je werkelijk bent. Ik Ben laat je ontwaken en leert je je zielenplan te leven, moeiteloos.

Wil je het boek lezen?Ik ben - bewustzijn verruimen met lichtcodes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneloes van Hamburg. Lezen Ik ben - bewustzijn verruimen met lichtcodes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN