Handboek past-life-therapie Suriname

Handboek past-life-therapie Suriname - Ronald van der Maesen | Tiliboo-afrobeat.com

... past-life-therapie Suriname. Uitgebreid standaardwerk biedt schat aan informatie over unieke past-life-therapie en de behandeling van fysieke en psychische problemen, veelal met een oorzaak in een vorig leven ... Blog Vorige Levens: Handboek Past-Life-Therapie Suriname ... ... . € 49,50. Aantal. In winkelwagen . Omschrijving. 'Handboek past-life-therapie Suriname' door Ronald van der Maesen, Cecilia Manichand-Potinoor - Onze prijs: €49,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. het Handboek past-life-therapie Suriname wordt ruimte gemaakt voor een alternatie-ve wetenschappelijke benadering en praktijk in de hulpverlening en geestelijke zorg, die openstaan voor de participatie van de ... Handboek past-life-therapie Suriname - Ronald van der ... ... . het Handboek past-life-therapie Suriname wordt ruimte gemaakt voor een alternatie-ve wetenschappelijke benadering en praktijk in de hulpverlening en geestelijke zorg, die openstaan voor de participatie van de doelgroep en de dialoog tussen therapeut en doelgroep benadrukken. Bestel Handboek past-life-therapie Suriname van Ronald van der Maesen;;Ce...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald van der Maesen
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek past-life-therapie Suriname.pdf

OMSCHRIJVING

Past-life-therapie of transpersoonlijke regressietherapie wordt in Suriname al ruim twintig jaar gepraktiseerd, tot grote tevredenheid van honderden cliënten. Dit boek doet daar verslag van en geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen inzicht in de mogelijkheden die deze therapie biedt. Zoals de naam aangeeft, worden de oorzaken van die klachten en problemen niet alleen in het huidig leven, maar ook in vorige levens gezocht en gevonden. Dit maakt deze therapie uniek en biedt echte zorg op maat. Het vinden van de oorzaak, veelal traumatiserende gebeurtenissen die alsnog moeten worden verwerkt, leidt tot een traumabehandeling waarvan de positieve resultaten wetenschappelijk zijn aangetoond. Ook mensen met 'vreemde' niet-eigen, vaak hinderlijke energieën ervaren bevrijding daarvan in past-life-therapie, in Suriname bekend onder de afkorting PLT.Over de auteurs: Dr. Ronald van der Maesen, psycholoog, gepromoveerd op effect- en satisfactieonderzoek in reïncarnatietherapie, introduceerde in 1998 PLT in Suriname en begeleidde sindsdien als theoriedocent een zestal opleidingen tot past-life-therapeut. In 2017 is hij onderscheiden voor zijn werk in Suriname en benoemd tot officier in de Ere-Orde van de Palm.Cecilia Manichand is sedert zestien jaar actief als past-life-therapeute en is praktijkdocente in recente PLT-opleidingen. Ook is zij voorzitter van Stichting Palither, die onlangs haar twintigjarig bestaan vierde. Palither (https://palithersr.wixsite.com/palither) is organisator van de PLT-opleidingen en meerdere cursussen en workshops. Veel van de in dit handboek opgenomen casussen en tevredenheidsmetingen van behandelde cliënten komen uit haar praktijk.Suriname is een mooi land, zoals ook te zien is op deze foto, genomen in Arapahu, West-Suriname. Het is nog mooier en 'rijker' geworden dankzij PLT.De verrijking blijkt uit de onderwerpen die in dit boek aan de orde komen. Behalve aan algemene traumabehandeling in geval van chronische psychische én lichamelijke gezondheidsproblemen en relatieproblemen, wordt aandacht besteed aan specifieke problemen als dementie, levensbedreigende ziekten en lepra. Ook komt winti in relatie tot PLT aan bod. De therapie is uniek, alleen al door de behandelervaring met entiteitaanhechtingen en de mogelijkheden voor behandeling van kleine kinderen enmensen die zelf niet in therapie kunnen komen, met de unieke methode van intermediairtherapie.Dit handboek biedt een schat aan informatie voor allen die de gezondheidszorg een warm hart toedragen, waaronder hulpverleners en cliënten.

Wil je het boek lezen?Handboek past-life-therapie Suriname in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald van der Maesen. Lezen Handboek past-life-therapie Suriname Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN