De gekozen man

De gekozen man - Moris Farhi | Tiliboo-afrobeat.com

...zen man. Osip keert terug naar zijn geboorteplaats, een afgelegen eiland in de Middellandse Zee ... GeenStijl: Gekozen burgemeester van de baan ... . Zijn familie is door eindeloze vetes steeds... De gekozen man (Paperback). Osip keert terug naar zijn geboorteplaats, een afgelegen eiland in de Middellandse Zee. Zijn familie is door eindeloze vetes... Ietsje meer van dat alles en daar is de afgelopen jaren 'gezapig' en 'saai' bijgekomen. Ik klaag niet, daar heb ik ook geen reden toe. Hij is niet een verkeerde man, maar ik vermoed wel de verkeerde man voor mij. Ik vraag me ste ... Boek: De gekozen man - Geschreven door Moris Farhi ... . Hij is niet een verkeerde man, maar ik vermoed wel de verkeerde man voor mij. Ik vraag me steeds vaker af of ik voor hem heb gekozen omdat ik hèm wilde of dat ik wèg wilde. De gekozen man. Auteur(s) Moris Farhi Vertaler(s) Frans van Delft. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitge...

INFORMATIE

AUTEUR
Moris Farhi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De gekozen man.pdf

OMSCHRIJVING

Osip keert terug naar zijn geboorteplaats, een afgelegen eiland in de Middellandse Zee. Zijn familie is door eindeloze vetes steeds kleiner geworden, maar Osip probeert de draad weer op te pakken. Wanneer ook hij onder eeuwenoude eerwraak dreigt te bezwijken, sluit hij vriendschap met de man die hem naar het leven stond. Samen trekken ze eropuit om voor eens en altijd een einde te maken aan de familievetes en het leven te laten zegevieren.

Wil je het boek lezen?De gekozen man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Moris Farhi. Lezen De gekozen man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN