Basisboek neurochirurgie

Basisboek neurochirurgie - K.G. Go | Tiliboo-afrobeat.com

...oek neurochirurgie 2e druk is een boek van G ... Basisboek Neurochirurgie door G. Blaauw & K.G. Go ... . Blaauw uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981684 In de tweede herziene druk van Basisboek neurochirurgie wordt een zowel theoretisch als praktijkgericht overzicht gegeven van alle aspecten van de neurochirurgie. De tweede druk van Basisboek neurochirurgie is de actuele druk van een prachtig instructieboek waarin zowel een theoretisch als praktijkgericht overzicht wordt gegeven van alle aspecten van de neurochirurgie. Na een beknopte geschiedenis, volgt een be ... Basisboek Neurochirurgie, K.G. Go - Paperback ... ... . Na een beknopte geschiedenis, volgt een beschrijving van de anatomie van het zenuwstelsel, het algemene en speciële neurologisch onderzoek en de pathofysiologie van cerebrale aandoeningen. Basisboek Neurochiru...

INFORMATIE

AUTEUR
K.G. Go
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek neurochirurgie.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek neurochirurgie 2e druk is een boek van G. Blaauw uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981684 In de tweede herziene druk van Basisboek neurochirurgie wordt een zowel theoretisch als praktijkgericht overzicht gegeven van alle aspecten van de neurochirurgie. Na een beknopte geschiedenis, wordt een beschrijving gegeven van de anatomie van het zenuwstelsel, het algemene en speci le neurologisch onderzoek en de pathofysiologie van cerebrale aandoeningen. Het hart van het boek wordt gevormd door een heldere bespreking van de meest voorkomende ziektebeelden die een neurochirurgische behandeling noodzakelijk maken. Tot slot wordt in een aantal hoofdstukken ingegaan op hersenoperaties, het fenomeen pijn, de complicaties die postoperatief kunnen optreden, de intracrani le drukmeting en aspecten van de verpleging. Met vele illustraties is getracht de stof aanschouwelijk te maken.Het boek is bedoeld voor allen die kennis moeten maken met de neurochirurgie, in het bijzonder voor neurochirurgische assistenten en operatieassistenten. Ook fysiotherapeuten, medische studenten, algemene artsen en neurologen zullen voor hen interessante informatie in dit werk kunnen vinden.

Wil je het boek lezen?Basisboek neurochirurgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.G. Go. Lezen Basisboek neurochirurgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN