Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie)

Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) - D.M. van Genderen | Tiliboo-afrobeat.com

...srecht in de praktijk (WWZ editie) bij Boeken ... WWZ in de praktijk - Voorwoord ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De elfde druk van Arbeidsrecht in de praktijk geeft de stand van zaken in het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht per juni 2018 weer. Veel aandacht wordt besteed aan het ontslagrecht, de ontwikkeling van de jurisprudentie over ontslag sinds de invoering van de Wwz in 2015 en mogelijke toekomstige wijzigingen. Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) P. ... Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) - D.M. van ... ... . Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) P.S. Fluit & lsM. Stefels M.E. & D.M. van Genderen & de Wolff Fluit . Deze tiende druk beschrijft niet alleen de nieuwe 'WWZ'-rechtspraak, maar ook de nieuwe wetgeving die in het afgelopen jaar van kracht geworden is: de Wet doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd, de Wet aanpak ... De elfde druk van Arbeidsrecht in de praktijk geeft de stand van zaken in het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht per juni 2018...

INFORMATIE

AUTEUR
D.M. van Genderen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie).pdf

OMSCHRIJVING

Deze tiende druk van Arbeidsrecht in de praktijk is grotendeels herzien naar de stand van zaken in de wet- en regelgeving per juni 2016. Het arbeidsrecht is in 2015 ingrijpend gewijzigd door de inwerkingtreding van de Wet werk en zekerheid (WWZ) en de daarop gebaseerde besluiten. In de negende druk werden de nieuwe regelingen verwerkt, voor zover zij op 1 juni 2015 bekend waren. Inmiddels, één jaar later, kan een eerste tussenstand van de op die nieuwe regelingen gebaseerde praktijk worden opgemaakt. Deze tiende druk beschrijft niet alleen de nieuwe 'WWZ'-rechtspraak, maar ook de nieuwe wetgeving die in het afgelopen jaar van kracht geworden is: de Wet doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd, de Wet aanpak schijnconstructies, de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties, wijzigingen in de Werkloosheidswet en andere belangrijke nieuwe regelingen zoals de Uitvoeringsbesluiten van het UWV.Arbeidsrecht in de praktijk beschrijft de dagelijkse praktijk van het arbeidsrecht. De hoofdstukken volgen in grote lijnen de verschillende fasen van de arbeidsovereenkomst, vanaf het moment waarop het aanbieden van een arbeidsovereenkomst wordt overwogen, tot en met de afwikkeling van een inmiddels beëindigde arbeidsovereenkomst.De verschillende leerstukken worden uiteengezet aan de hand van veel voorkomende praktijksituaties met veel verwijzingen naar relevante en recente rechtspraak en literatuur. Naast een uitvoerige behandeling van arbeidsrechtelijke vraagstukken wordt op praktische wijze aandacht besteed aan kwesties als pensioenaanspraken, sociale zekerheid en fiscale aspecten van ontslagvergoedingen.Door deze opzet is het boek niet alleen geschikt voor juristen, maar ook voor niet-juristen die regelmatig met vragen over het arbeidsrecht te maken hebben, zoals HRM-adviseurs, bedrijfs- en verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en accountants.Arbeidsrecht in de praktijk wordt veel gebruikt op hogescholen en universiteiten en voor andere praktijkgerichte opleidingen in het arbeidsrecht.

Wil je het boek lezen?Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.M. van Genderen. Lezen Arbeidsrecht in de praktijk (WWZ editie) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN