Wederzijds

Wederzijds - Kees 't Hart | Tiliboo-afrobeat.com

...jds 1) Beiderzijds 2) Mutueel 3) Mutuus 4) Onderling 5) Over en weer 6) Reciprok 7) Reciprook 8) Reciproque 9) Van beide kanten 10) Van beide zijden komend 11) Wederkerig in hedendaagse spelling: onderling, wederkerig, wederzijds ... Wederzijds door Kees 't Hart | Scholieren.com ... . Onderling — wederkeerig — wederzijdsch. Onderling (bvnw.) wordt gebruikt van elke handeling, betrekking of verstandhouding van twee of meer personen uitgaande en wel zoo, dat alle partijen er gelijkelijk deel aan nemen.In wederzijdsch ligt het denkbeeld van eene welwillende verhouding; dit kan dus niet gebezigd worden, waar van ... Stichting Wederzijds werkt aan het bewust en spiritueel omgaan met sterven. Dat doen we door in gesprek te gaan, ... Wederzijds ... .In wederzijdsch ligt het denkbeeld van eene welwillende verhouding; dit kan dus niet gebezigd worden, waar van ... Stichting Wederzijds werkt aan het bewust en spiritueel omgaan met sterven. Dat doen we door in gesprek te gaan, activiteiten te organiseren, publicaties mogelijk te maken, voorlichting en a...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees 't Hart
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wederzijds.pdf

OMSCHRIJVING

Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kun¬stenaars steken op een schoolplein achter het huis regelmatig levensgevaarlijk hoge houtstapels aan. Wat doe je ertegen? Niet veel, want de politie heeft het druk met ernstiger zaken. Een echtpaar in een grote stad gaat in zee met een organisatie die de oplossing lijkt te hebben gevonden. Ieder lid van de organisatie, die niet voor niets Wederzijds heet, moet af en toe helpen bij de overlastbestrijding. Het echtpaar raakt daardoor steeds meer verwikkeld in zaken waar het niets mee te maken wil hebben. Maar is het mogelijk weer van Wederzijds af te komen?

Wil je het boek lezen?Wederzijds in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees 't Hart. Lezen Wederzijds Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN