Verraad

Verraad - Wouter Helders | Tiliboo-afrobeat.com

...d 1) Aanbrenging 2) Aanbrengst 3) Aangeving 4) Bedrog 5) Denunciatie 6) Felonie 7) Handeling 8) Het helpen van een vijand 9) Kwade trouw 10) Ongewenste onthulling 11) Ontrouw 12) Schending van trouw 13) Schennis van trouw 14) Trouweloosheid 15) Trouweloze daad 16) Trouweloze handeling Alle verraad citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten ... Trouw (ethiek) - Wikipedia ... .net. verraden: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Verraad verwerken. Ik kan mijn man (met wie ik al een jaar niet meer samenwoon), nu ik weet dat hij een relatie met mijn beste vriendin heeft, ('gehad', zegt hij) niet loslaten. Toen ik hier achter kwam ... werkwoord verraden vervoegen - Mijnwoordenboek ... . Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Verraad verwerken. Ik kan mijn man (met wie ik al een jaar niet meer samenwoon), nu ik weet dat hij een relatie met mijn beste vriendin heeft, ('gehad', zegt hij) niet loslaten. Toen ik hier achter kwam...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Helders
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verraad.pdf

OMSCHRIJVING

De Vlaamse Sofie Lafleur werkt als oorlogsverslaggeefster in Mali als ze sergeant David Morgenstern, een Nederlandse commando, ontmoet. Een mortieraanval op de basis van de Nederlandse troepen die ze ternauwernood overleven, brengt hen dichter bij elkaar. Sofie is pas net terug in België als David tijdens een aanslag op een patrouille levensgevaarlijk gewond raakt.Een paar dagen later ontvangt Sofie een raadselachtige foto van een anonieme afzender. Een van de mannen die erop staat herkent ze onmiddellijk: Chris Hurkman, de CEO van Hurkman & De Graaff, een door schandalen geplaagd Nederlands mijnbouwbedrijf waarmee ze nog een appeltje te schillen heeft.Gedreven door het verlangen wraak te nemen op de man die haar twee jaar eerder heeft verraden, besluit Sofie in de zaak te duiken. Ze komt er snel achter dat iets niet klopt. Als David kort daarna uit het niets contact met haar opneemt, omdat hij een van zijn omgekomen collega's denkt herkend te hebben op straat en haar hulp inroept, komen ze samen een levensgevaarlijke samenzwering op het spoor. In het Caribisch gebied komt het tot een uitbarsting waarbij de hoofdrolspelers in het complot als dominosteentjes om vallen.

Wil je het boek lezen?Verraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Helders. Lezen Verraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN