Value-based project management

Value-based project management - Nicoline Mulder | Tiliboo-afrobeat.com

...based Project Management is een wetenschappelijk ontworpen aanpak voor complexe projecten, gebaseerd op de chaostheorie ... Value-based Project Management | Mulder | 9789024421985 ... ... . Onze waarden: Nieuwgierig, organisch en professioneel. Nieuwgierig naar de mens in de organisatie, naar de verdieping in de theorie, naar de toepassing in de praktijk, en naar wat verder komen gaat. Value-based Project Management is ontwikkeld vanuit het perspectief van het complexiteitsdenken. In dat perspectief hangt alles met alles samen en is een lineaire gedachtegang niet vanzelfsprekend. Er is nauwelijks ... PDF Value-based project management : een aanpak voor ... ... . In dat perspectief hangt alles met alles samen en is een lineaire gedachtegang niet vanzelfsprekend. Er is nauwelijks sprake van voorspelbaarheid, want de wereld is zo complex dat je niet weet wat er allemaal op je af gaat komen. Value-based Project Management biedt die andere manier, belooft ze in haar gelijknamige boek. Alleen zullen we nog veel ervaring met Value-based Project Management moeten opdoen om...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicoline Mulder
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Value-based project management.pdf

OMSCHRIJVING

Complexe projecten lijken eerder chaos dan orde. Planningen worden niet gehaald, van beheersing is geen sprake en conflicten zijn eerder regel dan uitzondering. Kortom: chaos alom. Zie dan je opdrachtgever nog maar eens tevreden te houden. Maar in die chaos is weldegelijk orde te herkennen. Gewoon een kwestie van anders kijken. Value-based Project Management helpt daarbij. Vanuit het perspectief van het chaosdenken worden je elf interventies aangereikt: Project's Eleven. 1. Waarden 2. Hogere doel 3. Projectvisie 4. Ontwikkelbenadering 5. Vertrouwen 6. Transformationeel leiderschap 7. Zelforganisatie 8. Creativiteit 9. Gebruikersparticipatie 10. Belanghebbendendialoog 11. Resultaatgericht Door te investeren in Project's Eleven maak je jouw project robuust en flexibel genoeg om te kunnen reageren op onverwachte en geplande gebeurtenissen. Want, alhoewel een stabiele omgeving zou helpen in het beheersen van een project, de werkelijkheid is echt anders. De elf interventies zorgen ervoor dat je orde in de chaos ziet. Gebaseerd op onder meer visie, transparantie en vertrouwen kun je elk complex project laten groeien in projectvolwassenheid. Zo maak je niet alleen je opdrachtgever blij, maar is iedere betrokkene er trots op te mogen bijdragen aan dit chaosproject!

Wil je het boek lezen?Value-based project management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicoline Mulder. Lezen Value-based project management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN