Studieloopbaanbegeleiding

Studieloopbaanbegeleiding - M. Cornelissen | Tiliboo-afrobeat.com

...eloopbaanbegeleiding kent een aantal verschillende fases binnen de opleiding ... Slb lj1 - Lesmateriaal - Wikiwijs ... . Bij de start van de opleiding, wordt er kennis gemaakt. Tijdens die kennismaking komt er aan onder andere aan bod wat de verwachting is van de student over de opleiding (en de beroepen die daarop aansluiten), de motivatie van de student wordt besproken, de leerervaringen en leergeschiedenis van de student en ... Studieloopbaanbegeleiding is een belangrijk onderdeel van een beroepsopleiding. Een studiecoach of studieloopbaanbegeleider helpt bij het maken van studie ... Studieloopbaanbegeleiding - Civilion ... . Een studiecoach of studieloopbaanbegeleider helpt bij het maken van studiekeuzes en persoonlijke ontwikkeling van de student tijdens de opleiding. Het leerproces van de student leidt tot inzicht in zijn of haar kwaliteiten en ambities. je studieloopbaan Studeren is een grote uitdaging, maar je staat er niet alleen voor. Studieloopbaanbegeleiders, centraal ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Cornelissen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Studieloopbaanbegeleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Studieloopbaanbegeleiding 1e druk is een boek van Marian Cornelissen uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024409532 Als studieloopbaanbegeleider ben je coach, mentor en studentbegeleider tegelijkertijd. Gesprekken over leren leren, studieaanpak, studiekeuze, deficiënties, loopbaankeuze en persoonlijke ontwikkeling horen bij het takenpakket van de SLB-er. In Studieloopbaanbegeleiding - Trainingen SLB voor de docent komen alle benodigde coachingsvaardigheden aan bod, met aansprekende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Het boek bestaat uit drie delen: theorie, oefeningen en opdrachten, en casuïstiek. Onder de knop Extra staat een voorbeeld van een observatieformulier. Een uitgebreide docentenhandleiding en de complete set formulieren kunt u bij ons aanvragen via [email protected] Studieloopbaanbegeleiding is vraaggestuurd van opzet. Leervraag en uitwisselingsbehoefte bepalen de keuze uit de oefeningen en opdrachten, die zowel geschikt zijn voor beginnende als meer ervaren docenten op het gebied van begeleiden en coachen.Met dit boek kunnen docenten zich oefenen in de voorbereiding op en het voeren van SLB-gesprekken en de daarbij behorende coachingsvaardigheden en beroepshouding. Ook biedt het training in het beoordelen van reflectieverslagen en leerdoelen.

Wil je het boek lezen?Studieloopbaanbegeleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Cornelissen. Lezen Studieloopbaanbegeleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN