Spel Op maat

Spel Op maat - Wiel Oehlen | Tiliboo-afrobeat.com

...Maa t ontwikkelt spellen in opdracht van overheid, bedrijfsleven en welzijnsorganisaties voor uiteenlopende doelgroepen ... Spiegels op maat - op maat gemaakte spiegels - online ... ... . Denk daarbij aan mensen van verschillende afkomst, generatie, bedrijfscultuur of taalniveau. Een spel van Spel op Maa t. is informatief en brengt mensen en organisaties bij elkaar.. Een bordspel is een geschikt middel om mensen op een ongedwongen manier om tafel te ... Spel op maat is een middel dat je ook de hele dag door kunt inzetten, je stimuleert o.a. de zelfredzaamheid en door een stukje eigen regie vergroot je de eigenwaarde van de cliënt. Er toe doen geeft vreu ... Spel op Maat ... .a. de zelfredzaamheid en door een stukje eigen regie vergroot je de eigenwaarde van de cliënt. Er toe doen geeft vreugde aan je bestaan. Deze site bevat een verzameling van zelfgemaakt spel en ontwikkelingsmateriaal. Spel Op maat 1e druk is een boek van Wiel Oehlen uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006771008 Spel Op maat biedt een uitstekende basis voor het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiel Oehlen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Spel Op maat.pdf

OMSCHRIJVING

Spel Op maat 1e druk is een boek van Wiel Oehlen uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006771008 Spel Op maat biedt een uitstekende basis voor het bewust kunnen improviseren. Het boek bestaat uit clusters van activiteiten, zoals gezelschapsspelen, bewegingsspelen en grote projecten. Binnen deze clusters komen alle mogelijke spelvormen aan bod, van een liedjeszoektocht, songfestival en Sinterklaasfeest tot levend mens erger je niet, piratenspelen en behendigheidsspelen.Hetop maat' uit de titel betekent dat toekomstige leerkrachten leren hoe zij kunnen beoordelen of activiteiten geschikt zijn voor hun groep. Heel belangrijk in het kader van Weer Samen naar School. Hoe je spelen vertaalt naar het specifieke van kinderen staat centraal in het boek. Evalueren na het spelen is ook een competentie die zij verwerven. Daarnaast is er ruime aandacht voor een planmatige aanpakop maat' van de activiteiten.

Wil je het boek lezen?Spel Op maat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiel Oehlen. Lezen Spel Op maat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN