Meditatie

Meditatie - Roel Wilbers | Tiliboo-afrobeat.com

...ie is een vorm van spirituele oefening. Vele religies en geloofsstromingen kennen de meditatie in een of andere vorm ... Wat is Vipassana|Info - Vipassana Meditation ... . In de 20e eeuw ontstond in het westen hernieuwde belangstelling voor meditatie en bewustzijnsverruiming. Meditatie is nu vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme, waarin meditatie een essentiële methode is om de doeleinden die ze beschrijven te bereiken. Meditatie breng je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds beter kennen. Je komt als het ware ... Transcendente Meditatie | Meditatie, Mediteren ... . Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard. Meditatie kán een spirituele belevenis zijn - maar dat hoeft zeker niet. Daarbij heeft meditatie een groot aantal gezondheidsvoordelen. Meditatie draait om het aandachtig observeren van je ervaringen in het moment. Zonder jezelf te veroordelen voor die ervaringen en de reacties die ze teweegbrengen. Dit kun je heel veelzijdig inzetten.' Wetenschappers mijden liever de...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Wilbers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meditatie.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe zou je leven eruit zien als je eens wat vaker vrij zou hebben van je drukke agenda? Je meer productief zou kunnen functioneren, in je dagelijks leven en op je werk? Als stress, vermoeidheid en onrust plaats zouden maken voor helderheid, innerlijke rust, balans en energie? Als dit je wat lijkt, dan is meditatie iets voor jou! Meditatie is een lifeskill die sterk aan populariteit wint in onze moderne samenleving, zeker ook in de top van het bedrijfsleven en de sport. Het biedt een oplossing om effectief om te gaan met de belangrijkste uitdagingen van deze tijd: de enorme hoeveelheid prikkels, druk en verwachtingen waarmee we geconfronteerd worden. Oplossingen die je doorgaans niet krijgt tijdens je opvoeding of op school, terwijl ze al eeuwenlang voorhanden zijn. Meditatie zorgt voor mentale rust, vrijheid en balans en omdat het je productiviteit en stressbestendigheid verhoogt, past het uitstekend in onze moderne maatschappij. In de wetenschap, het bedrijfsleven en de medische wereld zijn de vele positieve effecten al aangetoond. Ondervind nu zelf hoe meditatie ook jouw gezondheid, productiviteit, innerlijke rust en balans kan vergroten en zo je leven kan veranderen!

Wil je het boek lezen?Meditatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Wilbers. Lezen Meditatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN