Huiswerk bikkels

Huiswerk bikkels - Inke Brugman | Tiliboo-afrobeat.com

...k Bikkels is een training van vier bijeenkomsten voor alle kinderen tussen de 11 en 15 jaar ... Boekverslag over Bikkels van Carry Slee - Huiswerk ... ... . De training is zowel geschikt voor kinderen uit de hoogste klassen van het basisonderwijs (groep 7 en groep 8) als de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Huiswerk Bikkels is een onmisbaar handboek voor beginnende middelbare scholieren. Met praktische tips, stappenplannen en best-bewaarde-huiswerk-geheimen, kunnen leerlingen vanaf het allereerste begin gestructureerd en efficiënt hun huiswerk aanpakken. Het boek bestaat uit drie delen:-motivatie-plannen en organiseren-studievaardigheden. Voo ... Groep 8 - Bikkels.nl ... . Het boek bestaat uit drie delen:-motivatie-plannen en organiseren-studievaardigheden. Voor een soepele overgang van groep 8 naar de brugklas investeren we in goede studievaardigheden met de lesmethode Huiswerk Bikkels. In groep 8 komt ook de lesmethode Brugklas Bikkels aan bod. Daarin besteden we aandacht aan alles wat je nodig hebt om zel...

INFORMATIE

AUTEUR
Inke Brugman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Huiswerk bikkels.pdf

OMSCHRIJVING

Huiswerk bikkels 1e druk is een boek van Inke Brugman uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044130867 Huiswerk Bikkels is een onmisbaar handboek voor beginnende middelbare scholieren. Met praktische tips, stappenplannen en best-bewaarde-huiswerk-geheimen, kunnen leerlingen vanaf het allereerste begin gestructureerd en efficiënt hun huiswerk aanpakken.Het boek bestaat uit drie delen:-motivatie-plannen en organiseren-studievaardigheden.Huiswerk Bikkels is een aanvulling op de eerdere uitgave Brugklas Bikkels; een boek dat zich richt op het zelfverzekerd en relaxed leren omgaan met alle veranderingen in het middelbaar onderwijs. Samen bieden de twee boeken een grondige basis, zowel op leerinhoudelijk als op sociaal-emotioneel gebied.Over de auteursInke Brugman is orthopedagoog en oprichter van Spectrum Brabant en Bikkeltrainingen.nl. Zij is auteur van onder meer Bikkels in de dop, Brugklas Bikkels en andere titels uit de Bikkel-reeks.Renate van Leeuwen is leerkracht en innovatiemanager bij Spectrum Brabant. Zij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van diverse Bikkeltrainingen en co-auteur van onder meer Bikkeltjes met lef.Lenneke Bazen werkt al jaren bij Spectrum Brabant als groepscoördinator en studiecoach. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme en ADHD.De tekeningen zijn van Roger van der Weide. Hij is afgestudeerd aan De Eindhovense School (tegenwoordig Sint-Lucas) en de Unit Academie en werkt nu als animator.

Wil je het boek lezen?Huiswerk bikkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inke Brugman. Lezen Huiswerk bikkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN